18 Μάρτιος 2020, 18:00 - Τελευταία Ενημέρωση: 19 Μάρτιος 2020, 12:10

Ο Δημήτρης Καρασαββίδης κρατά συντροφιά στους θαυμαστές του που μένουν σπίτι λόγω κορονοϊού (βίντεο)

  • Ο Δημήτρης Καρασαββίδης κρατά συντροφιά στους θαυμαστές του που μένουν σπίτι λόγω κορονοϊού (βίντεο)
    Ο Δ. Καρασαββίδης και ο Κ. Ζώης σε παλαιότερη εμφάνισή τους (φωτ.: facebook / Δημήτρης Καρασαββίδης)

Δεδομένων των νέων συνθηκών που καθημερινά διαμορφώνονται λόγω της εμφάνισης και εξάπλωσης του κορονοϊού, ο λυράρης και τραγουδιστής Δημήτρης Καρασαββίδης πραγματοποίησε χθες ένα live από το λογαριασμό του στο facebook διασκεδάζοντας για μια ολόκληρη ώρα τους θαυμαστές του. «Ήμουν πολύ διστακτικός στο να το κάνω. Έλεγα "Με όλα αυτά που τραβάει ο λαός μας, για τραγούδια είμαστε τώρα;". Αλλά τελικά η αγάπη του κόσμου με εντυπωσίασε. Το είχαν ανάγκη» ανέφερε στο pontos-news.gr.

Σύμφωνα με τον Δ. Καρασαββίδη, αυτή η επικοινωνία με τον κόσμο θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες χωρίς ακόμα να ξέρει το ακριβές πρόγραμμα, λόγω της κατάστασης.

«Την ιδέα μού την έδωσε ο συνεργάτης μου και καλός μου φίλος Δημήτρης Ξενιτόπουλος, αλλά δίστασα στην αρχή γιατί ο κόσμος πραγματικά υποφέρει. Όμως έλαβα δεκάδες μηνύματα χθες και αποφάσισα να το συνεχίσω πιο οργανωμένα τις επόμενες μέρες. Πρώτα ο Θεός, σήμερα ή αύριο θα ξανακάνω live» τόνισε στο pontos-news.gr.

Το παράδειγμά του ετοιμάζονται να ακολουθήσουν και άλλοι Πόντιοι καλλιτέχνες. «Το σκέφτομαι κι εγώ να το κάνω και να δώσω κουράγιο και χαρά σε όλους τους ανθρώπους που λόγω συνθηκών μένουν στο σπίτι» ανέφερε στο pontos-news.gr ο τραγουδιστής Αλέξης Παρχαρίδης.