29 Απρίλιος 2014, 09:03 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:18

Πακιστάν: Κανίβαλοι έφαγαν πάνω από 100 πτώματα από νεκροταφεία

  • Πακιστάν: Κανίβαλοι έφαγαν πάνω από 100 πτώματα από νεκροταφεία

Πακιστάν: Κανίβαλοι έφαγαν πάνω από 100 πτώματα από νεκροταφεία. Συγκλονίζει την παγκόσμια κοινή γνώμη η αποκάλυψη των δύο Πακιστανών κανίβαλων.
 
Οι δύο κανίβαλοι είχαν καταδικαστεί ξανά στο Πακιστάν διότι είχαν ανασύρει πάνω από 100 πτώματα από το τοπικό νεκροταφείο ... και τα είχαν φάει και όταν συνελήφθησαν έτρωγαν το κεφάλι ενός τρίχρονου αγοριού!
 
Η μακάβρια ανακάλυψη έγινε στο σπίτι του Mohammad Arif Ali, 35 ετων και του αδελφού του, Mohammad Ali Farman, 30 ετών. Ο ένας αδελφός συνελήφθη, ενώ ο άλλος αναζητείται από την αστυνομία.
 
Το ζευγάρι, των κανιβάλων από τη μικρή πόλη της Darya Khan στο εσωτερικό της χώρας, είχε και προηγουμένως φυλακιστεί για δύο χρόνια για κανιβαλισμό και είχε αποφυλακιστεί μόλις πέρυσι οπότε η έρευνα είναι εν εξελίξει και παίρνει διαστάσεις μετά και τη νέα ζοφερή ανακάλυψη στο σπίτι τους.
 
Εκείνη την εποχή, η τοπική αστυνομία είπε ότι οι δύο άνδρες είχαν ανασύρει και είχαν φάει πάνω από 100 πτώματα από το τοπικό νεκροταφείο.
 
Ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης, Ameer Abdullah, δήλωσε ότι οι αστυνομικοί όρμησαν στο σπίτι μετά την καταγγελία των κατοίκων και τώρα η αστυνομία ψάχνει όλα τα κοντινά νεκροταφεία για να δουν αν είχαν συληθεί νέοι τάφοι. 
 
Το ζευγάρι αρχικά φυλακίστηκε όταν η αστυνομία βρήκε ότι το πτώμα μιας 24-χρονης γυναίκας που είχε εξαφανιστεί από τον τάφο του το 2011. 
 
Περαιτέρω έρευνες οδήγησαν τους αξιωματικούς στο σπίτι των αδελφών όπου βρήκαν μια κατσαρόλα που περιέχει κάρυ και κρέας. Οι αδελφοί συνελήφθησαν από την αστυνομία και αργότερα φυλακίστηκαν για δύο χρόνια.

Πηγή: defencenet.gr