16 Μάρτιος 2020, 12:26 - Τελευταία Ενημέρωση: 16 Μάρτιος 2020, 12:09

Η ΠΕΝ Κ. Μακεδονίας και Θεσσαλίας έτεινε χείρα βοηθείας στους καρκινοπαθείς Πιερίας

  • Η ΠΕΝ Κ. Μακεδονίας και Θεσσαλίας έτεινε χείρα βοηθείας στους καρκινοπαθείς Πιερίας
    (Φωτ.: ΠΕΝ Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας)

Η Περιφερειακή Επιτροπή Νεολαίας του ΣΠΟΣ Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας επισκέφτηκε το Σάββατο 7 Μαρτίου το Σύλλογο Καρκινοπαθών Πιερίας στο πλαίσιο της κοινωνικής της δραστηριοποίησης, με σκοπό την παράδοση τροφίμων, προκειμένου αυτά να διανεμηθούν σε οικογένειες του σωματείου που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Τα τρόφιμα παρέλαβε η γενική γραμματέας του σωματείου Αρχοντία Τσιόγκα, ευχαριστώντας, εκ μέρους του ΔΣ, τους νέους για την προσφορά τους.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τις δράσεις και το γενικότερο έργο που παράγεται στο Σύλλογο Καρκινοπαθών Πιερίας τα τελευταία 17 χρόνια. Όπως τονίστηκε από τη γενική γραμματέα, μία από τις βασικές του δράσεις αποτελεί η υποστήριξη της δημιουργίας του μητρώου ασθενών, ενός βασικού βήματος που ενώ συναντάται σε πολλές χώρες, στην Ελλάδα δεν έχει ακόμα εφαρμοστεί.

«Συγχαίρουμε το Σύλλογο Καρκινοπαθών Πιερίας για το δύσκολο και βαρυσήμαντο έργο που επιτελεί» αναφέρεται στο δελτίο Τύπου της ΠΕΝ Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας.


(Φωτ.: Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας)