13 Μάρτιος 2020, 11:48 - Τελευταία Ενημέρωση: 13 Μάρτιος 2020, 12:12

Αναβάλλεται ο 15ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» – Η νέα ημερομηνία και η ανακοίνωση της ΠΟΕ

  • Αναβάλλεται ο 15ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» – Η νέα ημερομηνία και η ανακοίνωση της ΠΟΕ
    (Φωτ.: Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα)

Η οργανωτική επιτροπή του 15ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» εκτιμώντας τα νέα δεδομένα σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού αποφάσισε να αλλάξει την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα, και να τον μεταθέσει το διήμερο 6-7 Ιουνίου.

Στον αγώνα, όπως έχει γίνει γνωστό ,θα συμμετάσχει και η ΠΟΕ με την ομάδα της «PontosRunningTeam».

«Με δεδομένη την προσπάθεια που καταβάλουμε όλοι μας, σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, για την εφαρμογή των μέτρων του υπουργείου Υγείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου, και με δεδομένες τις βελτιωμένες καιρικές συνθήκες εκείνης της εποχής, οι τομείς της διοργάνωσης συνεχίζουν την προετοιμασία τους, ώστε ο επερχόμενος “Μαραθώνιος της ιστορίας” να είναι αντάξιος των προσδοκιών όλων μας και να δώσει στην πόλη μας, στη χώρα μας και κυρίως στους συμμετέχοντες δρομείς τη χαρά και το χρώμα που τόσο πολύ ανάγκη έχουμε όλοι μας», αναφέρεται στο δελτίου Τύπου της οργανωτικής επιτροπής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΟΕ, οι εγγραφές για την ομάδα «PontosRunningTeam» θα συνεχιστούν έως και τις 13 Μαΐου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής (δείτε ΕΔΩ).