12 Μάρτιος 2020, 23:10 - Τελευταία Ενημέρωση: 12 Μάρτιος 2020, 22:34

Αναβολή πρωταθλημάτων Super League 2 και Football League

  • Αναβολή πρωταθλημάτων Super League 2 και Football League
    (Φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Παναγιώτης Μοσχανδρέου)

Την αναστολή της αγωνιστικής δραστηριότητας σε Super League 2 και Football League, αποφάσισε και ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, λόγω της πανδημίας του νέου κορονοϊού.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας, αποφασίστηκαν για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας:

  • Η αναβολή του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.
  • Η αναβολή του Πρωταθλήματος Football League, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

»Με γνώμονα την προστασία της υγείας όλων των εμπλεκομένων ατόμων στη διεξαγωγή των Πρωταθλημάτων μας και παρακολουθώντας τις εξελίξεις σχετικά με την εξάπλωση του ιού SARS-CoV-2, η Διοργανώτρια Αρχή θα ενημερώσει για την επανέναρξη των αγώνων με νεότερο έγγραφο».

ΔΣ για αναβολή στην Super League 1
Επίσης, προς αναβολή οδεύουν και τα πλέι οφ της μεγάλης κατηγορίας του επαγγελματικού πρωταθλήματος. Όπως έγινε γνωστό, την Παρασκευή 13 Μαρτίου και ώρα 18:45 θα διεξαχθεί έκτακτο ΔΣ στα γραφεία της Super League με θέμα:

  • Αναστολή του Πρωταθλήματος SuperLeague 1 Ανδρών (play off – play out) μέχρι νεωτέρας, στο πλαίσιο μέτρων για την παρεμπόδιση εξάπλωσης του ιού SARS-CoV-2.
  • Ανάκληση ορισμού αγώνων.