14 Μάρτιος 2020, 22:42 - Τελευταία Ενημέρωση: 14 Μάρτιος 2020, 22:11

«Το κόκκινο ποτάμι»: Η Ιφιγένεια προτείνει στον Αλή να παντρευτούν

  • «Το κόκκινο ποτάμι»: Η Ιφιγένεια προτείνει στον Αλή να παντρευτούν
    (Φωτ.: facebook / «Το κόκκινο ποτάμι»)

Το επόμενο επεισόδιο της δραματικής σειράς «Το κόκκινο ποτάμι» θα προβληθεί την Κυριακή 15 Μαρτίου, στις 21:00.

Νέα ανατροπή στη σχέση του Αλή και της Ιφιγένειας. Η Ιφιγένεια θέλει να γίνει ο γάμος τους, και μάλιστα γρήγορα, αυτός όμως είναι επιφυλακτικός.

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο
Το κλίµα στο Ερζερούµ φαίνεται ότι αντιστρέφεται. Οι ρωσικές δυνάµεις δίνουν µια ανάσα χαράς και ηρεµίας στους κατοίκους, οι εκκλησίες ανοίγουν, και πλέον οι κρυπτοχριστιανοί δεν χρειάζεται να κρύβονται. Αρχικά επιφυλακτικά σε όλη αυτήν τη θετική εξέλιξη είναι τα µέλη της οικογένειας του Αλή, ωστόσο πολύ γρήγορα θα καταλάβουν ότι τώρα είναι η καλύτερη ευκαιρία να γίνει ο γάµος με την Ιφιγένεια.

Ο Αλή, από την πλευρά του, δεν δείχνει αποφασισµένος να προχωρήσει στη λήψη µιας τέτοιας απόφασης τόσο γρήγορα, ωστόσο η Ιφιγένεια επιμένει ότι ο γάµος τους πρέπει να γίνει αµέσως, και µάλιστα να είναι χριστιανικός.

Εν τω µεταξύ, η Σοφία και η Αρίν στην πορεία τους στα βουνά έρχονται αντιµέτωπες µε ένα δυσάρεστο γεγονός, το οποίο δεν ξέρουν πώς να αντιµετωπίσουν. Τα κορίτσια τους, άγνωστο πώς, εξαφανίζονται, ενώ οι ίδιες περιθάλπονται από τον Εµίρ (τον υποδύεται ο Αίας Μανθόπουλος) και τη σύζυγό του (Αννα Μαντά). Την ίδια στιγµή, Θέµης, Βασιλική, Χαρά και Παναγιώτης επιστρέφουν στην Αµισό και έρχονται πρόσωπο µε πρόσωπο µε µια σκληρή πραγµατικότητα.


(Βίντεο: OPEN TV)