9 Μάρτιος 2020, 19:51 - Τελευταία Ενημέρωση: 9 Μάρτιος 2020, 19:25

Στη Θεσσαλονίκη έγινε το διευρυμένο ΔΣ της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος

  • Στη Θεσσαλονίκη έγινε το διευρυμένο ΔΣ της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος
    Το Διοικητικό Συμβούλιο της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας (φωτ.: ΠΟΕ)

Στο Κέντρο Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης», στη Θεσσαλονίκη, έγινε την Κυριακή, το πρωί, η διευρυμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος. Η αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παύλου Μελά γέμισε από εκπροσώπους ποντιακών συλλόγων και ενώσεων της Θεσσαλονίκης που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του ΔΣ του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων του Νομού Θεσσαλονίκης της ΠΟΕ.

Η διευρυμένη συνεδρίαση έγινε παρουσία του δημάρχου Παύλου Μελά Δημήτρη Δεμουρτζίδη, του γενικού γραμματέα Κίμωνα Σαραφίδη και του προέδρου του δημοτικής ενότητας Σταυρούπολης Χαράλαμπου Σαραφίδη. Ο πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος Γεώργιος Βαρυθυμιάδης ευχαρίστησε τον δήμαρχο αλλά και το δήμο για τη συμπαράστασή του, καθώς και για την παραχώρηση στην Ομοσπονδία ιδιόκτητου χώρου για να στεγαστεί.


Στιγμιότυπο από τη συνεδρίαση του ΔΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο παρουσίασε θέματα και ενέργειες της Ομοσπονδίας, ενώ άκουσε απόψεις και προτάσεις για θέματα που αφορούν όχι μόνο την ομοσπονδία αλλά και τον ελληνισμό γενικότερα.

Με απόφαση του ΔΣ της ΠΟΕ, οι επόμενες συνεδριάσεις θα πραγματοποιηθούν:

  • την Κυριακή 5 Απριλίου 2020 στην Αθήνα σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ποντιακών Σωματείων Νότιας Ελλάδος και Νήσων
  • την Κυριακή 3 Μαΐου 2020 στη Θεσσαλονίκη σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ποντιακών Σωματείων Νομού Θεσσαλονίκης.