28 Απρίλιος 2014, 08:26 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:19

Παιχνίδι θανάτου για 13χρονο σε λούνα παρκ. Αγωνία για την 9χρονη αδελφή

  • Παιχνίδι θανάτου για 13χρονο σε λούνα παρκ. Αγωνία για την 9χρονη αδελφή

Παιχνίδι θανάτου για 13χρονο σε λούνα παρκ. Αγωνία για την 9χρονη αδελφή

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία στην Αργυρούπολη, αλλά και το πανελλήνιο από την τραγική έκβαση σε λούνα παρκ στην περιοχή του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Ένα 13χρονο αγόρι έχασε τη ζωή του ενώ η 9χρονη αδελφή του νοσηλεύεται βαρύτατα τραυματισμένη στην Εντατική Μονάδα του Νοσοκομείου Παίδων.

Τραγωδία σε λούνα πάρκ

Το αθώο παιδικό παιχνίδι μετατράπηκε σε τραγωδία, από μια ριπή του ανέμου. Τα δυο αδελφάκια βρίσκονταν σε ένα φουσκωτό μπαλόνι που ονομάζεται Water Roller και επιπλέει σε μια πισίνα.

Εκείνη την ώρα φύσηξε ο αέρας τόσο δυνατά που παρά το βάρος των δυο παιδιών παρέσυρε το μπαλόνι.

Σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών το Water Roller σηκώθηκε σε ύψος δέκα μέτρων και εκσφενδονίστηκε σε απόσταση 40 μέτρων.

Το αποτέλεσμα ήταν ο βαρύτατος τραυματισμός των δύο παιδιών. Το 13χρονο αγόρι με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις κατέληξε μέσα στο ασθενοφόρο που το μετέφερε στο Νοσοκομείο.

Η 9χρονη αδελφή του νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» σε σταθερή κατάσταση και έχοντας επαφή με το περιβάλλον. Σύμφωνα με τους γιατρούς το κοριτσάκι, φέρει τραύμα στον πνεύμονα.

Από την πρώτη στιγμή στο τόπο του συμβάντος βρέθηκαν ανώτατοι αξιωματικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτιοανατολικής Αττικής.

Άμεσα συνελήφθησαν δύο υπάλληλοι και ο υπεύθυνος της λειτουργίας του Λούνα Πάρκ. Οι αστυνομικές αρχές τώρα διεξάγουν έρευνα για την ασφάλεια των εγκαταστάσεων, τον καταλογισμό των ευθυνών, αλλά και για να ρίξουν φως στο απίστευτο αυτό περιστατικό.


Πηγή φωτογραφιών vimaonline.gr

Real.gr

Πηγή: madata.gr