27 Απρίλιος 2014, 20:30 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:19

Ανείπωτη τραγωδία με δύο παιδιά σε λούνα παρκ από την κακοκαιρία

  • Ανείπωτη τραγωδία με δύο παιδιά σε λούνα παρκ από την κακοκαιρία

Ανείπωτη τραγωδία στο Ελληνικό με δύο παιδιά σε λούνα παρκ μπροστά στα μάτια των γονιών τους, από την κακοκαιρία

Τραγική κατάληξη είχε το παιχνίδι σε λούνα πάρκ για ένα 13χρονο αγοράκι ενώ ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η κατάσταση της 9χρονης αδερφής του.

Τα δύο αδέρφια ήταν μέσα με φουσκωτές μπάλες σε μία πισίνα. Ξαφνικά φύσηξε δυνατός αέρας και σήκωσε τις μπάλες όπου βρίσκονταν τα παιδιά οι οποίες ανεξέλεγκτα χτυπούσαν σε διάφορους χώρους του λούνα παρκ και σε τοίχο, με αποτέλεσμα το αγοράκι να τραυματιστεί στο κεφάλι θανάσιμα.

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλέυεται η 9χρονη αδερφή του, στην εντατική του νοσοκομείου Παίδων.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς των δύο παιδιών που ήταν μπροστά την ώρα του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το απόγευμα της Κυριακής αναίσθητο σε κομματώδη κατάσταση και οι γιατροί προσπαθούσαν για 40 λεπτά να του κάνουν ανάνηψη δυστυχώς χωρίς επιτυχία.

Όσο για την 9χρονη αδερφή του, νοσηλεύεται με θλάση στο πνεύμονα, και η κατάστασή της είναι σοβαρή αλλά σταθερή.

Τέλος να σημειωθεί ότι η αστυνομία έχει προχωρήσει σε τρεις συλλήψεις υπευθύνων του λούνα πάρκ. Πρόκειται για αλλοδαπούς χειριστές των παιχνιδιών. Ο ιδιοκτήτης είναι από τα Ιωάννινα και διαθέτει εταιρεία με λούνα παρκ ανά την Ελλάδα. Αυτήν την ώρα έρχεται στην Αθήνα και ισχυρίζεται ότι έχει μαζί του την άδεια λειτουργίας του λούνα παρκ. Ωστόσο αυτό που θα εξετάσει πρώτο απ' όλα η αστυνομία είναι εαν το συγκεκριμένο παιχνίδι θα έπρεπε να λειτουργεί σήμερα, δεδομένων των κακών καιρικών συνθηκών.

Πηγή: newsit.gr