28 Φεβρουάριος 2020, 10:29 - Τελευταία Ενημέρωση: 28 Φεβρουάριος 2020, 11:13

Το τελευταίο αντίο στον Κώστα Βουτσά, σήμερα

  • Το τελευταίο αντίο στον Κώστα Βουτσά, σήμερα
    Το «χολιγουντιανό» αστέρι του αξέχαστου ηθοποιού στο Βόλο. Του είχε απονεμηθεί το 2010 στο πλαίσιο του φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους νέων δημιουργών (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Argo Film Festival/STR)

Με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα και βαθιά αγάπη αποχαιρετά, σήμερα, η Ελλάδα τον αγαπημένο ηθοποιό Κώστα Βουτσά που έφυγε τα ξημερώματα της Τετάρτης, σε ηλικία 88 ετών, μετά από καρδιακό επεισόδιο και λοίμωξη του αναπνευστικού.

Η  σορός του βρίσκεται ήδη στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου, όπου χθες ετέθη σε λαϊκό προσκύνημα, στον ιερό ναό της Μητρόπολης Αθηνών.

Στις 11:00 αναμένεται να ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία παρουσία της οικογένειας και ανθρώπων από το φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον του ηθοποιού που δεν σταμάτησε να εργάζεται ούτε μια στιγμή. Μέχρι την έναρξη της νεκρώσιμης ακολουθίας οι θύρες της Μητρόπολης θα είναι ανοιχτές για το κοινό. Θα ακολουθήσει πομπή κατά την διάρκεια της οποίας η σορός του Κώστα Βουτσά θα μεταφερθεί στο Α' Νεκροταφείο, στον τάφο που παραχώρησε ο Δήμος Αθηναίων στην οικογένεια προκειμένου να τιμήσει τον Κώστα Βουτσά για όσα προσέφερε επί 70 χρόνια στον χώρο της υποκριτικής.

Η οικογένεια παρακαλεί όλους όσοι επιθυμούν να κάνουν δωρεά στη μνήμη του Κώστα Βουτσά να στηρίξουν τους σκοπούς του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων ή της Μέριμνας-Εταιρείας για τη Φροντίδα Παιδιών και Οικογενειών στην Αρρώστια και το Θάνατο.