27 Φεβρουάριος 2020, 16:42 - Τελευταία Ενημέρωση: 27 Φεβρουάριος 2020, 16:26

Βραβεύσεις, τιμητικές διακρίσεις και ποντιακό γλέντι από την Ένωση Ποντίων Πιερίας

  • Βραβεύσεις, τιμητικές διακρίσεις και ποντιακό γλέντι από την Ένωση Ποντίων Πιερίας
    (Φωτ.: Ένωση Ποντίων Πιερίας)
  • Βραβεύσεις, τιμητικές διακρίσεις και ποντιακό γλέντι από την Ένωση Ποντίων Πιερίας
    (Φωτ.: Ένωση Ποντίων Πιερίας)

Μέχρι αργά το βράδυ κράτησε το γλέντι στον ετήσιο χορό της Ένωσης Ποντίων Πιερίας που πραγματοποιήθηκε στο οικογενειακό κέντρο «Θέαμα» την περασμένη Κυριακή.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι άριστοι μαθητές, τιμήθηκε μέλος του ΔΣ και παρουσιάστηκαν ποντιακοί χοροί από τα χορευτικά τμήματα του σωματείου.

Πρώτα το λόγο πήρε ο πρόεδρος Κώστας Παπουτσίδης, ο οποίος ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη στην Ένωση όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και όλους όσοι βοήθησαν στη διοργάνωση του ετήσιου χορού. Αργότερα στο βήμα ανέβηκαν η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου και ο αντιδήμαρχος Γιώργος Κυριακίδης, οι οποίοι εξήραν το έργο του σωματείου.

Για την πολυετή προσφορά της τιμήθηκε από το ΔΣ η υπεύθυνη της ιματιοθήκης Ελένη Λαζαρίδου-Σκουλαριώτη, ενώ βραβεύτηκαν οι μαθητές που εισήχθησαν σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.


(Φωτ.: Ένωση Ποντίων Πιερίας)

Στη συνέχεια τα χορευτικά τμήματα παρουσίασαν ποντιακούς χορούς και το γλέντι ξεκίνησε. Συμμετείχαν ο Γιώργος Ορφανίδης (τραγούδι), ο Αντώνης Νικηφορίδης (λύρα), ο Γιώργος Φιρινίδης (λύρα και τραγούδι), ο Γιώργος Ζαπουνίδης (λύρα, τραγούδι, αγγείο), ο Φάνης Μεγαλόπουλος (νταούλι) και ο Γιάννης Γαργαετίδης (αρμόνιο).

Το παρών έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής Γιάννης Κουρτίδης, ο πρόεδρος του ΣΠΟΣ Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας της ΠΟΕ Στάθης Κατσίδης καθώς και εκπρόσωποι πολιτιστικών σωματείων της ευρύτερης περιοχής.

Εκδηλωσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ23
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
2020