26 Φεβρουάριος 2020, 19:38 - Τελευταία Ενημέρωση: 26 Φεβρουάριος 2020, 21:56

Την Παρασκευή η κηδεία του Κώστα Βουτσά

  • Την Παρασκευή η κηδεία του Κώστα Βουτσά
    Ο σπουδαίος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς (φωτ.: pontos-news.gr)

Την Παρασκευή (28/2), στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών, θα γίνει η κηδεία του δημοφιλούς πρωταγωνιστή του κινηματογράφου και του θεάτρου Κώστα Βουτσά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης σε ηλικία 88 ετών.

Σύμφωνα με ανάρτηση της κόρης του Θεοδώρας Βουτσά, στο Facebook, η σορός του εκλιπόντος θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα την Πέμπτη (27/2), από τις 9:00 π.μ. έως τις 7:30 μ.μ., αλλά και την Παρασκευή από τις 10:00 π.μ. έως τις 11:30 π.μ. Στις 11:30 θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία.

Η σύζυγος του σπουδαίου ηθοποιού Αλίκη Κατσαβού έγραψε στο Facebook πως εάν κάποιος επιθυμεί να κάνει δωρεά στη μνήμη του Κώστα Βουτσά, ας προτιμήσει τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, γιατί «ο Κώστας αγαπούσε τη ζωή», ή τη Μέριμνα-Εταιρία για τη Φροντίδα Παιδιών και Οικογενειών στην Αρρώστια και το Θάνατο, «γιατί αγαπούσε τα παιδιά».

Την παραχώρηση, τιμής ένεκεν, τάφου στο Α΄ Νεκροταφείο στην οικογένεια του Κώστα Βουτσά σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την τεράστια προσφορά του στην τέχνη και τον πολιτισμό, αποφάσισε ο Κώστας Μπακογιάννης. «Μας έδωσες τόσο χαμόγελο και τόσες στιγμές που μόνο με βαθιά ευγνωμοσύνη σου ταιριάζει να σε αποχαιρετήσουμε. Σ’ ευχαριστούμε για τη σφραγίδα που έβαλες στις ζωές όλων μας, για το κομμάτι ιστορίας που έγραψες και την αισιοδοξία που μας μοίραζες απλόχερα μέχρι το τέλος. Σε αυτή την παράστασή σου, υποκλινόμαστε εμείς. Καλό σου ταξίδι», αναφέρει σε δήλωση του ο δήμαρχος Αθηναίων.

Η ανάρτηση της Θεοδώρας Βουτσά στο Facebook: