26 Φεβρουάριος 2020, 14:22 - Τελευταία Ενημέρωση: 26 Φεβρουάριος 2020, 14:18

Η ΑΕΚ θρηνεί το χαμό του Κώστα Βουτσά – Το «αντίο» του Δημήτρη Μελισσανίδη στον δημοφιλή ηθοποιό (βίντεο)

  • Η ΑΕΚ θρηνεί το χαμό του Κώστα Βουτσά – Το «αντίο» του Δημήτρη Μελισσανίδη στον δημοφιλή ηθοποιό (βίντεο)
    (Φωτ.: Facebook / AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ)

Έναν δικό της άνθρωπο, έναν μεγάλο ΑΕΚτζή τον κορυφαίο κωμικό ηθοποιό Κώστα Βουτσά, θρηνεί ο λαός της ΑΕΚ. Με ανακοίνωσή της η Ένωση εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους οικείους του Κώστα Βουτσά, δίνοντας παράλληλα την υπόσχεση ότι ποτέ δεν θα τον ξεχάσουμε.

«Για την οικογένεια της ΑΕΚ η σημερινή ημέρα θα αποτελεί για πάντα ημέρα βαθύτατου πένθους και απέραντης θλίψης!», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της ΠΑΕ. Ο Κώστας Βουτσάς, σύμφωνα με την ΠΑΕ ΑΕΚ, θα έχει πάντα μια θέση στο γήπεδο της «Αγια-Σοφιάς», το οποίο είχε παρουσιάσει πριν από μερικούς μήνες φανερά συγκινημένος. Για ολόκληρη την Ελλάδα, για όλους τους Έλληνες το όνομα του Κώστα Βουτσά θα είναι πάντα ταυτισμένο με το γέλιο, το κέφι και τη χαρά. Έφυγε από τη ζωή ένας τεράστιος ηθοποιός, ένας μεγάλος ΑΕΚτζής, εκείνος που πρώτος απ' όλους μας ξενάγησε στο νέο μας γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια! Εκείνος που πρώτος έσφιξε τη γροθιά του και μας ένωσε μπροστά στο μεγάλο μας όνειρο!

»Κώστα Βουτσά, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!
Θα ζεις για πάντα στην ψυχή και στην καρδιά μας!
Θα υπάρχει για σένα η θέση σου στην «Αγιά Σοφιά»!
Θα είσαι για πάντα ΑΘΑΝΑΤΟΣ στη μνήμη μας!

Η οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του κορυφαίου Ελληνα ηθοποιού!».

Το τελευταίο «αντίο» του Δημήτρη Μελισσανίδη
Αντίο στον σπουδαίο καλλιτέχνη είπε και ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ και πρόεδρος της Aegean Oil Δημήτρης Μελισσανίδης.

«Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για την απώλεια του μεγάλου Έλληνα ηθοποιού και αγνού ΑΕΚτζή, Κώστα Βουτσά! Ήταν πάντα εκεί σε ό,τι κι αν του είχαμε ζητήσει σχετικά με τη μεγάλη του αγάπη! Ήταν εκείνος που πρώτος απ’ όλους παρουσίασε με πάθος και συγκίνηση το νέο μας σπίτι! 

Ήταν εκείνος που θέλαμε να μπει πρώτος στα εγκαίνια της «Αγια- Σοφιάς»! Ήταν μέσα, είναι μέσα και θα είναι μέσα στο γήπεδο μας στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Καλέ μου φίλε, δεν θα σε ξεχάσω ποτέ, κανείς μας δεν θα σε ξεχάσει! Το γέλιο σου θα μείνει για πάντα ζωντανό!

Καλό σου ταξίδι, Κώστα!»