26 Φεβρουάριος 2020, 11:47 - Τελευταία Ενημέρωση: 26 Φεβρουάριος 2020, 11:42

Η Αλίκη Κατσαβού για τον Κώστα Βουτσά: Θα ζεις στην καρδιά μου και στο γέλιο του Φοίβου μας

  • Η Αλίκη Κατσαβού για τον Κώστα Βουτσά: Θα ζεις στην καρδιά μου και στο γέλιο του Φοίβου μας
    Ο Κώστας Βουτσάς διά χειρός της κόρης του Θεοδώρας Βουτσά (φωτ.: facebook.com / theodora.voutsa)

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram, η Αλίκη Κατσαβού είπε «ευχαριστώ» στον σύζυγό της Κώστα Βουτσά που έφυγε σήμερα τα ξημερώματα, μετά από 20 μέρες πάλης με μια σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού.

«Κλάψε καρδιά μα μη ραγίσεις. Αντί να γιορτάσουμε αύριο την 4η επέτειο του γάμου μας σε αποχαιρετώ λατρεμένε μου! Θα ζεις στην καρδιά μου και στο γέλιο του Φοίβου μας. Είσαι ένας γίγαντας σε όλα σου, που ως κι ο χάρος σε φοβήθηκε και 20 μέρες τώρα πάλευε να σε πάρει. Σε ευχαριστώ για όλα» , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα φωτογραφίας του αγαπημένου ηθοποιού.

Νωρίτερα η ηθοποιός είχε μιλήσει στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα» για τη μεγάλη απώλεια του Κώστα Βουτσά. Η σύζυγος του αγαπημένου ηθοποιού είπε πως τις τελευταίες ώρες της ζωής του ήταν πολύ ήρεμος και έδινε μεγάλη μάχη μέχρι και την τελευταία στιγμή. «Ο Κώστας είναι μεγάλος μαχητής εδώ και 20 μέρες. Έφυγε ήσυχα» είπε χαρακτηριστικά. Όπως εξήγησε, ο λόγος που βγήκε να μιλήσει αυτές τις δύσκολες ώρες είναι για να εκφράσει την απεριόριστη αγάπη της στον κόσμο καθώς, όπως είπε, (ο κόσμος) έχει αγκαλιάσει την ίδια και την οικογένειά της. «Ο μόνος λόγος για τον οποίο βγαίνω στην εκπομπή σας είναι για να εκφράσω την απεριόριστη αγάπη μου στον κόσμο που έχει αγκαλιάσει εμένα και την οικογένειά του σαν να είμαι μέρος της».


Ο δημοφιλής ηθοποιός με τη σύζυγό του Αλίκη Κατσαβού και τον γιο τους Φοίβο Βουτσά (φωτ.: instagram.com / alikikatsavou)