25 Φεβρουάριος 2020, 20:55 - Τελευταία Ενημέρωση: 25 Φεβρουάριος 2020, 20:42

Υπόθεση Novartis: Η «Αικατερίνη Κελέση» κατέθεσε αλλά φέρεται να μην γνωρίζει κάτι

  • Υπόθεση Novartis: Η «Αικατερίνη Κελέση» κατέθεσε αλλά φέρεται να μην γνωρίζει κάτι
    Ο βουλευτής της ΝΔ Θανάσης Πλεύρης συμμετέχει στην Ειδική Κοινοβουλευτική Επιτροπή προς διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με τη διερεύνηση αδικημάτων που τυχόν έχουν τελεστεί από τον Δημήτριο Παπαγγελόπουλο (φωτ.: ΑΠΕ

Η προστατευόμενη μάρτυρας με την κωδική ονομασία «Αικατερίνη Κελέση», μετέβη γύρω στις 18:00 στη ΓΑΔΑ όπου παρέμεινε έως περίπου τις 20:30, για να καταθέσει τα όσα γνωρίζει για την υπόθεση Novartis. Ωστόσο φέρεται να δήλωσε πως δεν γνωρίζει τίποτα για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

«Η κλήτευσή μου έγινε για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου. Δεν γνωρίζω τίποτα γι’ αυτό που ερευνάτε. Για την υπόθεση Novartis ισχύουν όσα έχω πει, και θα καταθέσω γι’ αυτή όταν κληθώ στο δικαστήριο», φέρεται να είπε ο/η «Αικατερίνη Κελέση».

Στη ερώτηση του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Βασίλη Κεγκέρογλου, πώς αισθάνθηκε όταν είδε τον Παναγιώτη Πικραμμένο να δακρύζει λόγω της κατάθεσής της, φέρεται να απάντησε ότι αυτό δεν σχετίζεται με την υπόθεση Παπαγγελόπουλου.

«Ο Σαράφης διέψευσε τον Σαράφη και τα πήρε όλα πίσω, και η Κελέση δεν βρήκε το θάρρος καν να μιλήσει και να απαντήσει στις ερωτήσεις» σχολιάζουν πηγές της ΝΔ.

  • Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Κ.Βλ.