21 Φεβρουάριος 2020, 09:46 - Τελευταία Ενημέρωση: 18 Μάρτιος 2020, 13:17

Στουτγάρδη: Η ομογένεια γλεντάει ποντιακά και γιορτάζει τα 30 χρόνια του τοπικού ποντιακού συλλόγου

  • Στουτγάρδη: Η ομογένεια γλεντάει ποντιακά και γιορτάζει τα 30 χρόνια του τοπικού ποντιακού συλλόγου
    (Φωτ.: Ποντιακή Ένωση Στουτγάρδης και Περιχώρων «Η Ρωμανία»)

Η ομογένεια της Γερμανίας ετοιμάζεται να γλεντήσει ποντιακά στον ετήσιο επετειακό χορό της Ποντιακής Ένωσης Στουτγάρδης και Περιχώρων «Η Ρωμανία», το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου (ώρα 19:00).

Το σωματείο φέτος κλείνει 30 χρόνια δράσης και προσφοράς από την ίδρυσή του και το γιορτάζει με ένα δυνατό ποντιακό γλέντι.

Θα συμμετάσχουν: Γιώργος Ιωαννίδης (τραγούδι), Αλέξης Παρχαρίδης (τραγούδι), Γιάννης Κουρτίδης (τραγούδι), Μπάμπης Κεμανετζίδης (λύρα, κλαρίνο), Μπάμπης Λαζαρίδης (λύρα), Γιάννης Αραματανίδης (αγγείο, φλογέρα), Χρήστος Ανδρονικίδης (νταούλι) και Γιάννης Πολυχρονίδης (νταούλι).

«Γιορτάζουμε 30 χρόνια από τη στιγμή που ιδρύθηκε το σωματείο μας. Τριάντα χρόνια με δράσεις και εκδληλώσεις για μικρούς και μεγάλους, πάντα με γνώμονα την ποντιακή ιστορία και τον πολιτισμό. Προσκαλούμε όλο τον κόσμο στη μεγάλη μουσικοχορευτική εκδήλωσή μας για να διασκεδάσει μαζί μας. Ευχαριστούμε όλον τον κόσμο που μας στηρίζει και υποσχόμαστε πως θα μείνουμε πιστοί στα ιδεώδη των προγόνων μας και για την επόμενη τριαντακονταετία» δήλωσε στο pontos-news.gr ο πρόεδρος της Ποντιακής Ένωσης Στουτγάρδης και Περιχώρων «Η Ρωμανία», Δημήτρης Παπαγερίδης.