18 Φεβρουάριος 2020, 17:23 - Τελευταία Ενημέρωση: 18 Φεβρουάριος 2020, 17:12

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Τρεις εισαγγελείς στα μέτρα ασφαλείας για το ντέρμπι

  • ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Τρεις εισαγγελείς στα μέτρα ασφαλείας για το ντέρμπι
    (Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Σωτήρης Μπαρμπαρούσης)

Παρουσία τριών εισαγγελέων έγινε σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης η σύσκεψη ενόψει του ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός την Κυριακή για την 25η αγωνιστική της Super League. Ο αθλητικός εισαγγελέας Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Στέφανος Ζαρκαντζιάς και ο ανώτατος αθλητικός εισαγγελέας Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης ζήτησαν από τις δύο ΠΑΕ να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και να βοηθήσουν να διατηρηθεί το ήρεμο κλίμα.

Επίσης, ζήτησαν να τηρηθούν στο απόλυτο τα μέτρα ασφαλείας, με έμφαση στις αφίξεις των δύο αποστολών στην Τούμπα.

Οι εκπρόσωποι των δύο ΠΑΕ, από τη μεριά τους, δεσμεύθηκαν να καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε να διεξαχθεί σε ομαλό κλίμα το ντέρμπι. Εκ μέρους του ΠΑΟΚ στη σύσκεψη συμμετείχε ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Μάκης Γκαγκάτσης, ενώ ο Ολυμπιακός εκπροσωπήθηκε από τον υπεύθυνο ασφαλείας Βαγγέλη Συντυχάκη. Και οι δύο είχαν ξεχωριστή συνάντηση με τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπο Βουρλιώτη, ο οποίος έθεσε τις ΠΑΕ ενώπιον των ευθυνών τους.

Στη σύσκεψη υπό την προεδρία του εισαγγελέα Θεσσαλονίκης συμμετείχαν και ανώτεροι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, στελέχη της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας, της Πυροσβεστικής, της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης Βίας, της Λίγκας αλλά και μέλη του τομέα ασφαλείας του ΠΑΟΚ.