18 Φεβρουάριος 2020, 08:55 - Τελευταία Ενημέρωση: 18 Φεβρουάριος 2020, 08:53

Aυξημένη η κίνηση σε βασικούς οδικούς άξονες της Αττικής

  • Aυξημένη η κίνηση σε βασικούς οδικούς άξονες της Αττικής
    Μποτιλιάρισμα στη λεωφόρο Κηφισίας (φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Αλέξανδρος Βλάχος)

Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν σήμερα οι πολίτες, αφού, λόγω της απεργίας των εργαζομένων σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, είναι ιδιαίτερα αυξημένη η κίνηση σε βασικούς οδικούς άξονες της Αττικής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, κυκλοφοριακή συμφόρηση παρατηρείται στα δύο ρεύματα του Κηφισού, από τα ύψος των ΚΤΕΛ έως την Αττική οδό, στη λεωφόρο Κατεχάκη, στο ρεύμα προς τη Μεσογείων, στη λεωφόρο Κηφισίας και στα δύο ρεύματα, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού, καθώς και στους δρόμους προς το λιμάνι του Πειραιά.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν ισχύουν σήμερα τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας (δακτύλιος). Παράλληλα, επιτρέπεται η χρήση των λωρίδων αποκλειστικής κυκλοφορίας λεωφορείων (λεωφορειολωρίδες) και από κάθε άλλο όχημα. Η Αστυνομία κάνει έκκληση στους οδηγούς να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων για την αποφυγή πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Επίσης, σύμφωνα με την Αστυνομία, λόγω των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων σε διάφορα σημεία του κέντρου της Αθήνας, θα πραγματοποιηθούν, από τις 10:00, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανάλογα με τις συνθήκες που θα επικρατούν.