7 Φεβρουάριος 2020, 13:11 - Τελευταία Ενημέρωση: 7 Φεβρουάριος 2020, 13:04

Βρέθηκε κρησφύγετο του «τοξοβόλου» στα Πατήσια – Τι είχε μέσα

  • Βρέθηκε κρησφύγετο του «τοξοβόλου» στα Πατήσια – Τι είχε μέσα
    Άποψη από την πολυκατοικία στα Πατήσια όπου εντοπίστηκε το διαμέρισμα-κρησφύγετο (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Παντελής Σαΐτας)

Με τα πραγματικά στοιχεία ταυτότητας της συντρόφου του «τοξοβόλου του Συντάγματος», η οποία επίσης συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική, είχε νοικιαστεί τον περασμένο Σεπτέμβριο διαμέρισμα στα Πατήσια, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου.

Η Αντιτρομοκρατική εισέβαλε χθες στο κρησφύγετο. Είχε εντοπίσει τον καθαριστή που θα έμπαινε για να απομακρύνει όλα τα αντικείμενα και να καθαρίσει το χώρο, μετά από εντολή άγνωστου άνδρα που είχε προπληρώσει την εργασία.

Τα αντικείμενα αυτά ήταν δύο κάρτες μνήμης με δύο αντάπτορες, κάρτα SIM και στέλεχος κάρτας SIM, ένα τάμπλετ, τρία USB, ανταλλακτικά και αξεσουάρ για drone, φωτογραφίες ταυτότητας του Γιάννη Μιχαηλίδη παρόμοιες με αυτές που είχε ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας, και πλήθος ρούχων και υποδημάτων, ανδρικά και γυναικεία.

Ο 32χρονος Γιάννης Μιχαηλίδης, η 28χρονη Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου και η 26χρονη σύντροφος του Γιάννη Μιχαηλίδη βρίσκονταν υπό παρακολούθηση εδώ και αρκετούς μήνες. Συνελήφθησαν στο κλεμμένο τζιπ στην Αγία Παρασκευή και προφυλακίστηκαν κατηγορούμενοι για αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος.