31 Ιανουάριος 2020, 15:27 - Τελευταία Ενημέρωση: 31 Ιανουάριος 2020, 15:49

Δολοφονία Τοπαλούδη: Ο ένας την κρατούσε, ο άλλος την χτυπούσε με το σίδερο

  • Δολοφονία Τοπαλούδη: Ο ένας την κρατούσε, ο άλλος την χτυπούσε με το σίδερο
    (Πηγή: Facebook / Elenh.Topaloudi)

«Μας έλεγαν την ίδια ιστορία, βάζοντας ο ένας τον άλλον στη θέση του πρωταγωνιστή», κατέθεσε στη δίκη για την αποτρόπαιη δολοφονία μετά από βιασμό της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, ο λιμενικός Χρήστος Μαλάμης.

Σύμφωνα με τον μάρτυρα, τόσο ο Ροδίτης κατηγορούμενος όσο και ο αλβανικής καταγωγής, υποστήριζαν ότι με τη συναίνεση της φοιτήτριας έκαναν σεξ μαζί της και ότι ήταν η κοπέλα που προκάλεσε τη μήνη τού ενός εκ των δύο, λέγοντας πως ο άλλος ήταν καλύτερος ερωτικά.

Κατά τον λιμενικό, ο 21χρονος Ροδίτης τού ανέφερε πως μετά το σεξ η φοιτήτρια είπε πως ο ίδιος ήταν καλύτερος, προκαλώντας την έκρηξη του 20χρονου, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος την χτύπησε δυνατά με γροθιά, με αποτέλεσμα η εκείνη να λιποθυμήσει. Κατά την περιγραφή του 21χρονου που μετέφερε ο λιμενικός, όταν η κοπέλα συνήλθε τους είπε ότι θα τους πάει στην αστυνομία, κάτι εξόργισε περισσότερο τον αλβανικής καταγωγής δράστη, ο οποίος πήρε ένα ηλεκτρικό σίδερο, την χτύπησε δυνατά στο κεφάλι και ανέφερε στον Ροδίτη πως «έπρεπε να το τελειώσουν».

Όπως ισχυρίστηκε ο μάρτυρας, η φοιτήτρια ήταν ακόμη ζωντανή, ο ένας κρατούσε την κοπέλα από τα χέρια και ο άλλος την χτυπούσε με το σίδερο.

«Η Ελένη τους παρακαλούσε να την πάνε στο νοσοκομείο, αλλά εκείνοι την πέταξαν στα βράχια. Ήξερα ότι ο Ροδίτης έχει μία αδελφή και επειδή έχω και εγώ, τον ρώτησα: Γιατί το κάνατε αυτό; Ήταν μεγάλη βλακεία, μου είπε, ο Θεός θα μας τιμωρήσει».

Και αυτός ο μάρτυρας, όπως και ο συνάδελφός του, η κατάθεση του οποίου έχει προηγηθεί, υποστήριξε για τον Ροδίτη πως ήταν εριστικός και επιθετικός με τους λιμενικούς, ενώ ο νεαρότερος δράστης έδειχνε εντελώς ψυχρός και «ήσυχος».

Η διαδικασία συνεχίζεται, ενώ σήμερα υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση στην έναρξη, καθώς δεν μεταφέρθηκαν εγκαίρως στην αίθουσα οι ανιχνευτές μετάλλων, γεγονός που η εισαγγελέας ζήτησε να ερευνηθεί.

  • Αναδημοσίευση από το ΑΠΕ-ΜΠΕ / Τζ. Β.