29 Ιανουάριος 2020, 20:25 - Τελευταία Ενημέρωση: 29 Ιανουάριος 2020, 21:29

Παρέμβαση οπαδών στο πολιτικό γραφείο του Σταύρου Καλαφάτη – Τι δήλωσε ο βουλευτής ΝΔ

  • Παρέμβαση οπαδών στο πολιτικό γραφείο του Σταύρου Καλαφάτη – Τι δήλωσε ο βουλευτής ΝΔ
    Ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης (φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού / Δημήτρης Παπαμήτσος)

Παρέμβαση στο πολιτικό γραφείο του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ Σταύρου Καλαφάτη πραγματοποίησαν άγνωστοι σήμερα το απόγευμα. Πρόκειται για ομάδα οπαδών του ΠΑΟΚ, που διαμαρτυρόμενοι για την ψήφιση της τροπολογίας από τη Βουλή μπήκαν στην πολυκατοικία όπου στεγάζεται το γραφείο του βουλευτή Θεσσαλονίκης, στην οδό Κατούνη, κι έγραψαν συνθήματα στους τοίχους.

Επίσης, πέταξαν τρικάκια με υβριστικό περιεχόμενο εναντίον του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και του πρωθυπουργού.

O Σταύρος Καλαφάτης δήλωσε ότι επικοινώνησε με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και με τον γενικό αστυνομικό διευθυντή Θεσσαλονίκης και τους είπε ότι δεν επιθυμεί τη δίωξη των 20 ατόμων που προσήχθησαν από την ΕΛΑΣ κατά την έφοδό τους στο πολιτικό του γραφείο. «Αντιλαμβάνομαι την αγάπη τους για την ομάδα μας αλλά οφείλουμε όλοι να είμαστε ψύχραιμοι. Προέχει η κοινωνική ηρεμία», υπογράμμισε ο Στ. Καλαφάτης.

Νωρίτερα το απόγευμα ομάδα ατόμων φώναξε συνθήματα έξω από το γραφείο της βουλευτή της ΝΔ Έλενας Ράπτη, στην οδό Εγνατία, και στη συνέχεια αποχώρησε.

O κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Κατανοούμε την αγάπη των φίλων του ΠΑΟΚ για την ομάδα τους, αλλά θεωρούμε απαράδεκτη οποιαδήποτε μορφή βίας. Καταδικάζουμε τις επιθέσεις στο πολιτικό γραφείο του γενικού γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Σταύρου Καλαφάτη και της βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης Έλενας Ράπτη. Η βία δεν έχει θέση στη δημοκρατία».