27 Ιανουάριος 2020, 16:38 - Τελευταία Ενημέρωση: 27 Ιανουάριος 2020, 16:22

Λάρισα: Οι αγρότες έβγαλαν τα τρακτέρ στους δρόμους

  • Λάρισα: Οι αγρότες έβγαλαν τα τρακτέρ στους δρόμους
    Αγρότες, αμπελοπαραγωγοί και αμβυκούχοι των αγροτικών συλλόγων του Τυρνάβου και του Δαμασίου πραγματοποίησαν συλλαλητήριο με τα τρακτέρ τους στον Τύρναβο (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Αποστόλης Ντόμαλης)

Oι αγρότες του νομού Λάρισας έβγαλαν σήμερα τα τρακτέρ στους δρόμους. Συγκεκριμένα, συγκεντρώθηκαν σε σημεία του δρόμου Λάρισας-Κοζάνης, στον Τύρναβο, καθώς και στον κόμβο Πλατυκάμπου στη Λάρισα. Το πιο μαζικό μπλόκο αυτή την στιγμή φαίνεται πως έχει στηθεί από τους αγρότες του Τυρνάβου, οι οποίοι απέκλεισαν συμβολικά για λίγα λεπτά τον δρόμο Λάρισας-Κοζάνης και στη συνέχεια τοποθέτησαν τα τρακτέρ τους στην άκρη του οδοστρώματος.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Στέλιος Τσικριτσής, εκ μέρους του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου, σημείωσε ότι παραμένουν τα αιτήματα των αγροτών όπως έχουν αποτυπωθεί όλο το προηγούμενο διάστημα, ενώ τόνισε πως οι αγρότες διεκδικούν λύσεις από το αρμόδιο υπουργείο. Πρόσθεσε ότι θα παραμείνουν στο σημείο και τις επόμενες ημέρες, και σε καθημερινή βάση θα αποφασίζεται η κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους.

Θα πρέπει να τονιστεί πως οι σημερινές κινητοποιήσεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των αποφάσεων που είχαν πάρει οι αγρότες που συμμετέχουν στους αγροτικούς συλλόγους του νομού Λάρισας, την προηγούμενη εβδομάδα, στην πανελλαδική σύσκεψη.

  • Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Ηλ. Σκυλλάκος.