27 Ιανουάριος 2020, 14:19 - Τελευταία Ενημέρωση: 27 Ιανουάριος 2020, 14:29

Markopoulo Park: Εννέα δυνατές κούρσες με πολλές εκπλήξεις και τζακ ποτ στο Σκορ 6

  • Markopoulo Park: Εννέα δυνατές κούρσες με πολλές εκπλήξεις και τζακ ποτ στο Σκορ 6
    Ο ΚΙΝΓΚ ΟΦ ΣΠΙΝ επικρατεί των αντιπάλων του στο Τρόπαιο Πειραιά

Με εννέα θεαματικές κούρσες και τζακ ποτ στο ΣΚΟΡ 6 έκλεισε ο πρώτος μήνας της χρονιάς στο Markopoulo Park. Στην ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Κυριακής 26 Ιανουαρίου 2020 πολλές ήταν οι κούρσες που κρίθηκαν στη γραμμή τερματισμού, ανεβάζοντας στα ύψη το ενδιαφέρον των φιλίππων. Δεν έλειψαν οι εκπλήξεις, που είχαν ως αποτέλεσμα να μην βρεθούν νικητές στο δημοφιλές παιχνίδι ΣΚΟΡ 6 (σωστή πρόβλεψη νικητή σε έξι διαδοχικές κούρσες).

Το ποσό που θα μοιράσει το ΣΚΟΡ 6 την επόμενη Κυριακή αναμένεται να ξεπεράσει τις 50.000 ευρώ.

Στο Σύνθετο Δίδυμο (σωστή πρόβλεψη δίδυμων δύο συνεχόμενων ιπποδρομιών) της 4ης ιπποδρομίας δυο νικητές από το Μαρκόπουλο και τον Αγ. Δημήτριο κέρδισαν από 1.396,50 ευρώ.

Όγδοη νίκη για τον ίππο ΚΙΝΓΚ ΟΦ ΣΠΙΝ
Τα βλέμματα όλων μαγνήτισε η 6η ιπποδρομία, νικητής της οποίας αναδείχθηκε ο ΚΙΝΓΚ ΟΦ ΣΠΙΝ ο οποίος κατέκτησε το Τρόπαιο Πειραιά με αναβάτη τον Μιχάλη Ξυνό και προπονητή τον Χρήστο Σταύρου. Ήταν η 8η συνολικά νίκη για τον επταετή καθαρόαιμο ίππο, ιδιοκτησίας Μάριου Κουτσομύτη - ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑΣ ΣΤΕΪΜΠΛΣ και GREEN STABLES.


Ο διευθυντής Οικονομικών της Ιπποδρομίες ΑΕ Γ. Σκούρας απονέμει το Τρόπαιο Πειραιά στον συνιδιοκτήτη του ΚΙΝΓΚ ΟΦ ΣΠΙΝ, Μ. Κουτσομύτη

Ιππασία και νέα παιχνίδια στο Markopoulo Park
Διασκεδαστικές εκπλήξεις περίμεναν και αυτήν την Κυριακή τους επισκέπτες στο Markopoulo Park. Οι μικροί φίλοι έκαναν ιππασία με πόνι, σε ειδικά διαμορφωμένο καταπράσινο χώρο ενώ στο ανανεωμένο Family Club διασκέδασαν με τα καινούργια παιχνίδια δεξιοτεχνίας.