27 Ιανουάριος 2020, 12:02 - Τελευταία Ενημέρωση: 27 Ιανουάριος 2020, 12:36

Έγκλημα στον Διόνυσο για μια «μη διαπιστωμένη» διαρροή νερού (βίντεο)

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι 77χρονος δημότης του Αγίου Στεφάνου εκτέλεσε, σήμερα το πρωί, τον 53χρονο προϊστάμενο του τμήματος ύδρευσης του Δήμου Διονύσου με αφορμή διαρροή νερού που έλεγε ότι υπήρχε στο σπίτι του, αλλά οι υπάλληλοι του Δήμου παρά τον έλεγχο δεν είχαν εντοπίσει.

Ο δράστης πήγε στο αμαξοστάσιο του Δήμου στις 08:45 και αφού τσακώθηκε με το θύμα, έβγαλε το όπλο και τον εκτέλεσε.

Πληροφορίες επισημαίνουν ότι ο δράστης είχε επισκεφθεί αρκετές φορές το αμαξοστάσιο για να διαμαρτυρηθεί για διαρροή που είχε στο σπίτι του και γνώριζε το θύμα με το μικρό του όνομα. Υπάλληλοι είχαν ελέγξει την καταγγελία αλλά δεν είχαν διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα. Για τη διαμάχη είχε ενημερωθεί τόσο ο δήμαρχος όσο και το Δημοτικό Συμβούλιο.

«Ερχόταν πολλές φορές εδώ ο δράστης και έλεγε στο θύμα ότι υπάρχει διαρροή στο σπίτι του. Είχαμε πάει αρκετές φορές με μηχάνημα αλλά δεν μπορούσαμε να βρούμε κάτι. Του εξηγούσαμε ότι δεν υπάρχει διαρροή κι αυτός επέμενε. Του λέγαμε ότι υπάρχει άλλη αιτία για το νερό αυτό και δεν έχει να κάνει με εμάς. Αυτός επέμενε, και σήμερα το πρωί ήρθε αποφασισμένος να κάνει το έγκλημα», δήλωσε στο protothema.gr εργαζόμενος του Δήμου που γνώριζε τον δράστη και το θύμα.

«Είμαστε συντετριμμένοι από αυτό το τραγικό περιστατικό. Ο δράστης είχε εμμονή με το θύμα. Πυροβόλησε και σκότωσε τον προϊστάμενο υπηρεσίας ύδρευσης. Ήταν ένα πολύ καλό παιδί, διαμάντι, παντρεμένος και έχω συγκλονιστεί γιατί ήταν ένας αξιόλογος άνθρωπος που έφυγε πραγματικά άδικα από τη ζωή. Από το 2011 ήταν προϊστάμενος και άριστος στα καθήκοντά του. Η υπηρεσία είχε φροντίσει και είχε κάνει έλεγχο στο σπίτι του δράστη για τη διαρροή αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο δράστης από ό,τι πληροφορήθηκα έχει προβλήματα υγείας, έχει καρκίνο και είχε εμμονή με τη διαρροή στο σπίτι του και με το θύμα, δυστυχώς», δήλωσε στο protothema.gr, ο δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης.