19 Απρίλιος 2014, 09:34 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:20

Δείτε τι καιρό θα κάνει την Κυριακή του Πάσχα

  • Ο καιρός το Πάσχα 2013

Δείτε τι καιρό θα κάνει το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα.

Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και καλό καιρό στις υπόλοιπες περιοχές, περιμένουμε το Μ. Σάββατο 19 Απριλίου 2014. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ηπειρωτικής Ελλάδας. Από το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα παρουσιάσει σταδιακή βελτίωση.

Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 6 έως 19 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 20 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 8 έως 18 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 12 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς και στο υπόλοιπο Αιγαίο νότιοι νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί με μικρή εξασθένηση από το απόγευμα και μετά.

Παροδικές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες, περιμένουμε το Μ. Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και τοπικά στο Νότιο Ευβοϊκό ισχυροί.

Νεφώσεις με βροχές και βελτίωση του καιρού από το απόγευμα, περιμένουμε το Μ. Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 10 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι ανατολικοί νοτιοανατολικοί έως μέτριοι.

Την Κυριακή του Πάσχα ο καιρός θα είναι βελτιωμένος σε ολόκληρη τη χώρα με αραιές μόνο νεφώσεις οι οποίες τις πρωινές κυρίως ώρες θα είναι κατά τόπους αυξημένες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει λόγω των νοτιάδων βαθμιαία άνοδο.

Πηγή: meteo.gr