22 Ιανουάριος 2020, 20:51 - Τελευταία Ενημέρωση: 22 Ιανουάριος 2020, 20:52

Αδελφοποίηση ΑΣ Ποντίων Δραπετσώνας και ΑΠΣ Ροδωπού Χανίων

  • Αδελφοποίηση ΑΣ Ποντίων Δραπετσώνας και ΑΠΣ Ροδωπού Χανίων
    Εικόνα από τη συνάντηση στα γραφεία του συλλόγου του Ροδωπού

Δύο ιστορικά σωματεία του Πειραιά και των Χανίων, ο Αθλητικός Σύλλογος Ποντίων Δραπετσώνας και ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Ροδωπού Χανίων, αποκτούν αδελφικούς δεσμούς, ενώνοντας τις δυνάμεις τους και την κουλτούρα τους, με σκοπό να εμπνεύσουν αλλά και να μεταλαμπαδεύσουν τα ιδεώδη και τις αξίες τους στις νέες γενιές.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020, στα γραφεία του συλλόγου του Ροδωπού, παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου καθώς και του τεχνικού διευθυντή των Ακαδημιών του ΑΣ Ποντίων Λουκά Λουκίδη, ο οποίος εκπροσώπησε τον πειραϊκό σύλλογο, συζητήθηκε και αποφασίστηκε η αδελφοποίηση των δύο σωματείων σε επίπεδο τμημάτων Ανδρών και Ακαδημιών.

Στη συνάντηση κατατέθηκαν οι επιστολές αδελφοποίησης, οι οποίες υπογράφτηκαν και καταχωρήθηκαν στα πρακτικά. Επιπλέον, οι δύο πλευρές έθεσαν επί τάπητος τους κοινούς στόχους αλλά και τις προσδοκίες που υπάρχουν τόσο σε αθλητικά όσο και πολιτιστικά ζητήματα.


Ο Λουκάς Λουκίδης (Α) και ο Γιάννης Μακραντώνης, αντιπρόεδρος και υπεύθυνος Ακαδημιών του Ροδωπού,
υπογράφουν τις επιστολές αδελφοποίησης

Χαρακτηριστικό του καλού κλίματος που υπήρξε στη συνάντηση, ήταν μια μαντινάδα που αφιέρωσε ο Κρητικός Σταύρος Ψαρουδάκης: «Δυο τόποι που γράψαν ιστορία στον πλανήτη, είναι ο Πόντος ο τρανός και η δοξασμένη Κρήτη!».

  • Φωτογραφίες: ΑΣ Ποντίων Δραπετσώνας.