19 Ιανουάριος 2020, 16:59 - Τελευταία Ενημέρωση: 19 Ιανουάριος 2020, 17:31

Η νεολαία του ΣΠΟΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης γέμισε ξανά το «Καλαθόπον»

  • Η νεολαία του ΣΠΟΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης γέμισε ξανά το «Καλαθόπον»
    Τα αγαθά που συγκεντρώθηκαν για το «Καλάθι της Αγάπης»

H Περιφερειακή Επιτροπή Νεολαίας του ΣΠΟΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκηςολοκλήρωσε χθες με επιτυχία τη δράση «Καλαθόπον». Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία με καθαρά φιλανθρωπικό σκοπό, «καθώς παρέχονται αγαθά πρώτης ανάγκης σε όλη την περιφέρεια, κυρίως τις εορταστικές περιόδους», όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση την οποία υπογράφουν ο συντονιστής Κωνσταντίνος Χατζιμιχαηλίδης και ο γραμματέας Παναγιώτης Παντελίδης.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, τα μέλη της Επιτροπής απευθύνθηκαν στα σωματεία-μέλη και μάζεψαν τρόφιμα μακράς διάρκειας αλλά και άμεσης κατανάλωσης.

Όλα όσα συγκέντρωσαν τα προσέφεραν στη Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε πολλές άπορες οικογένειες να καλύψουν ορισμένες από τις βασικές τους ανάγκες.

Συγκεκριμένα, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΝ το πρωί του Σαββάτου μάζεψαν όλα τα τρόφιμα από συλλόγους ανά την περιφέρεια και τα μετέφεραν ναό Αγίου Παύλου. Ακολούθησε συζήτηση με εκπροσώπους της μητρόπολης για γενικότερα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία, ενώ αναλύθηκαν και ιδέες για πιθανές δράσεις της Επιτροπής.

Στην ανακοίνωσή της η Περιφερειακή Επιτροπή Νεολαίας «ευχαριστεί από καρδιάς» τα σωματεία-μέλη, αλλά και όλους αυτούς που συνέβαλαν στην υλοποίηση της προσπάθειας.

  • Φωτογραφίες: Facebook / ΠΕΝ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.