17 Ιανουάριος 2020, 11:24 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Ιανουάριος 2020, 11:00

Δολοφονία στις Μοίρες Ηρακλείου: «Είχα πιει πολύ, δεν θυμάμαι τίποτα» λέει ο δράστης

  • Δολοφονία στις Μοίρες Ηρακλείου: «Είχα πιει πολύ, δεν θυμάμαι τίποτα» λέει ο δράστης
    Η πόρτα του διαμερίσματος των θυμάτων (φωτ.: cretapost.gr)

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 51χρονος που το βράδυ της Τετάρτης πυροβόλησε και σκότωσε έναν 79χρονο και τραυμάτισε την 65χρονη σύζυγο στις Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης. Ο κατηγορούμενος, που μετά την πράξη του εξαφανίστηκε και συνελήφθη το επόμενο πρωί, πυροβόλησε και εναντίον του σπιτιού των θυμάτων αλλά και εναντίον του διπλανού διαμερίσματος, με αποτέλεσμα να κατηγορείται και για απόπειρα δολοφονίας τριών ανηλίκων.

«Είμαι 51 ετών και δεν έχω πειράξει ούτε μυρμήγκι στη ζωή μου. Χθες το βράδυ ήπια ρακή. Κατανάλωσα πολύ μεγάλη ποσότητα. Δε θυμάμαι τίποτα από εκεί και πέρα. Το πρωί μου είπαν τι είχα κάνει. Αν το ήξερα θα είχα βάλει τέλος στη ζωή μου. Ζητώ συγγνώμη για το κακό που έκανα», φέρεται να κατέθεσε, σύμφωνα με το δελτίο του Star.

Με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 51χρονος πήγε στην πολυκατοικία όπου διαμένει η εν διαστάσει σύζυγός του και χτύπησε την πόρτα του ισογείου όπου βρίσκεται το διαμέρισμα του ηλικιωμένου ζευγαριού. Ο γιος των θυμάτων ανέφερε ότι ζητούσε να μάθει πληροφορίες για το ποιος και πόσο νοίκιασε το σπίτι στη γυναίκα.

Δημοσιεύματα τοπικών μέσων αναφέρουν ότι ο δράστης άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως όταν κατάλαβε ότι δεν παίρνει τις πληροφορίες που θέλει. Ο 79χρονος σκοτώθηκε επί τόπου, ενώ μία από τις σφαίρες βρήκε στον δεξί ώμο την 65χρονη που βγήκε να δει τι συμβαίνει.