12 Ιανουάριος 2020, 10:12 - Τελευταία Ενημέρωση: 12 Ιανουάριος 2020, 10:46

Στο «Κόκκινο ποτάμι» η θεατρική ομάδα και οι χορευτές της Ένωσης Ποντίων Πιερίας

  • Στο «Κόκκινο ποτάμι» η θεατρική ομάδα και οι χορευτές της Ένωσης Ποντίων Πιερίας
    (Φωτ.: OPEN / «Το κόκκινο ποτάμι»)

Την ώρα που οι τηλεθεατές θα ετοιμάζονται να δουν πώς εκτυλίσσεται η ιστορία στη δραματική σειρά το «Κόκκινο ποτάμι», η θεατρική ομάδα και οι χορευτές της Ένωσης Ποντίων Πιερίας θα προετοιμάζονται για τα γυρίσματα που θα γίνουν τη Δευτέρα και την Τρίτη στον Παλαιό Παντελεήμονα. Η επιλογή τους έγινε με βάση ένα βίντεο που έχουν ανεβάσει στην ιστοσελίδα τους, και το οποίο τράβηξε το ενδιαφέρον της παραγωγής.

Το πανέμορφο χωριό του Ολύμπου με το κινηματογραφικό τοπίο θα μεταμορφωθεί για λίγο σε χωριό του Εύξεινου Πόντου.

Όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Ιωάννης Παπαζήσης, ο τηλεοπτικός Μίλτος, το φινάλε της σειράς παραμένει ακόμα ανοιχτό από τον Μανούσο Μανουσάκη. «Από δω και πέρα αρχίζει αυτό που λέμε γενοκτονία. Το “Κόκκινο Ποτάμι” για μένα τώρα αρχίζει. Θα δείτε σκληρές μάχες, βιασμούς, κρεμάλες», τόνισε αναφερόμενος στα επεισόδια που θα προβληθούν το επόμενο διάστημα.

Στη Νάουσα σκηνοθέτης και πρωταγωνιστές
Με την ευκαιρία των γυρισμάτων, ο Μανούσος Μανουσάκης και οι πρωταγωνιστές Ιωάννης Παπαζήσης, Αναστασία Παντούση και Τάκης Βαμβακίδης αποδέχθηκαν την πρόσκληση και το ερχόμενο Σάββατο θα παραβρεθούν στην εκδήλωση για την παρουσίαση του ημερολογίου «Πόντος, μνήμη-χρέος-δικαίωση».

Πρόκειται για μια έκδοση της ΠΕ Ημαθίας σε συνεργασία με την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας. Η παρουσίαση θα γίνει στις 18:30 στην αίθουσα ΕΡΙΑ του Πολυχώρου Πολιτισμού Νάουσας «Χρήστος Λαναράς»