11 Ιανουάριος 2020, 08:59 - Τελευταία Ενημέρωση: 11 Ιανουάριος 2020, 09:02

Νεκρός σε τροχαίο ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Νιτσιάκος

  • Νεκρός σε τροχαίο ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Νιτσιάκος

Δυστύχημα με θύμα τον γνωστό επιχειρηματία Θεόδωρο Νιτσιάκο συνέβη γύρω στις 11 το βράδυ της Παρασκευής σε επαρχιακό δρόμο του νομού Ιωαννίνων, λίγο πριν από το χωριό Αετομηλίτσα. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 76χρονος έπεσε σε γκρεμό βάθους 20-25 μέτρων – το πιο πιθανό είναι ότι ο οδηγός έχασε τον έλεγχο λόγω του παγετού.

Ο Θεόδωρος Νιτσιάκος, που καταγόταν από την Αετομηλίτσα και είχε πάει για κυνήγι, απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Είναι ο ιδρυτής της επιχείρησης «Κοτόπουλα Νιτσιάκος» που περιλαμβάνει ένα κάθετα ολοκληρωμένο σύστημα παραγωγής προϊόντων κοτόπουλου και ένα δίκτυο διανομής σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα, η εταιρεία δραστηριοποιήθηκε στην αγορά αβγών εκκολάψεως και νεοσσών, στην εμπορία πρώτων υλών ζωοτροφών και στην παραγωγή ζωοτροφών για όλα τα παραγωγικά ζώα.

Την τελευταία δεκαετία η επιχείρηση του Θεόδωρου Νιτσιάκου μπήκε και στην αγορά της ξηράς τροφής για ζώα συντροφιάς και στην αγορά παραγωγής άλευρων για την αρτοποιία και τη βιομηχανία, και παράλληλα δημιούργησε για πρώτη φορά στην Ελλάδα κύκλωμα παραγωγής για νωπά τεμάχια γαλοπούλας και κουνελιού.