12 Ιανουάριος 2020, 13:04 - Τελευταία Ενημέρωση: 12 Ιανουάριος 2020, 13:39

Μελισσανίδης: Την επόμενη πίτα θα την κόψετε στην «Αγια-Σοφιά»

  • Μελισσανίδης: Την επόμενη πίτα θα την κόψετε στην «Αγια-Σοφιά»

Πιστοί στο ετήσιο ραντεβού τους, για ενδέκατη χρονιά φέτος, ήταν ο Γιώργος Κοσκινάς και η παρέα του, οι οποίοι επιμένουν να κόβουν βασιλόπιτα στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ακόμα και όταν αυτό ήταν ένα άδειο χωράφι.

Η σημερινή εκδήλωση, όμως, έγινε υπό άλλους όρους: «Ίσως είναι η τελευταία φορά που κόβετε την πίτα σας με το γήπεδο ημιτελές», τόνισε στο χαιρετισμό του ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Αφού αναφέρθηκε στην ιστορία που τη γράφουν οι παρέες, και στην παρέα τον αθεράπευτων φίλων της ΑΕΚ που κάθε χρόνο προτιμούσε να επιστρέφει, ακόμα και όταν η ελπίδα για την ανέγερση γηπέδου «ήταν ακόμα θαμμένη βαθιά», ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης εξήγησε: «Την επόμενη φορά θα κόψετε την πίτα σας στην “Αγιά-Σοφιά”, που θα έχει ανοίξει την αγκαλιά της για όλους εμάς, για όλον τον κόσμο της ΑΕΚ που περίμενε υπομονετικά όλα αυτά τα χρόνια τη λύτρωση».

Ο χαιρετισμός κλείνει με τα χρόνια πολλά και τα συγχαρητήρια στον Γιώργο Κοσκινά και την παρέα του «για την πρωτοβουλία που πήρε και την τήρησε όλα αυτά τα χρόνια».