16 Απρίλιος 2014, 16:27 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:21

Οι μυστηριώδεις γυναίκες με τα τζιπ μοίρασαν 50.000 ευρώ σε φτωχούς στη Βαρβάκειο

  • 8 γυναίκες μοίρασαν 20.000 ευρώ σε φτωχούς στη Βαρβάκειο αγορά!

Οι μυστηριώδεις γυναίκες με τα τζιπ μοίρασαν 50.000 ευρώ σε φτωχούς στη Βαρβάκειο. Το ίδιο ειχαν κάνει και τα Χριστούγεννα και ευχόμαστε να το ξανακάνουν λένε οι έμποροι της Βαρβακείου.

Τρέλαναν την αγορά οι...καλές σαμαρείτισσες!

Οι πλούσιες γυναίκες έφτασαν νωρίς το πρωί στη Βαρβάκειο αγορά με τα πανάκριβα τζιπ τους. Μάλιστα για λίγα λεπτά έκλεισε η οδός Αθηνάς όπως περιέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες.

Στη συνέχεια ξεχύθηκαν μέσα στην αγορά και ακροβολίστηκαν σε όλα τα σημεία προκειμένου να δώσουν την ευκαιρία σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο να ευεργητηθεί απο την καλή τους πράξη.

Σε άλλον πλήρωσαν το αρνί και το κατσίκι, σε άλλον τον κιμά, σε αλλον το μοσχάρι, οτι κράταγε ο καθε ένας και ετοιμαζόταν να το πληρώσει, οσο και να έκανε, έπαιρνε τα προϊόντα δίχως να καταβάλλει ούτε ένα ευρώ και τον λογαριασμό τον πλήρωναν οι...καλές σαμαρείτισσες!

Οπως καταλαβαίνετε ο κόσμος τις αποθεώσε, το ίδιο και οι έμποροι καθώς όπως δήλωσε στο Newsit o πρόεδρος των κρεοπωλών της Βαρβακείου αγοράς, Κλεάνθης Τσιρώνης "άφησαν στην αγορά 50.000 ευρώ και μάλιστα πλήρωσαν μετρητά. Το έκαναν τα Χριστούγεννα, το έκαναν τώρα και ελπίζουμε να το ξανακάνουν".

Αφου έμειναν μία ώρα στην αγορά, έφυγαν, επιβιβάστηκαν στα πολυτελή τζιπ τους και εξαφανίστηκαν δίχως να αποκαλύψουν την ταυτοτητα τους σε κανέναν.

Πηγή:Newsit.gr