16 Απρίλιος 2014, 09:52 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:21

Όλα έτοιμα για τον Πανηγυρικό εορτασμό του Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα στο Ροδοχώρι

  • Όλα έτοιμα για τον Πανηγυρικό εορτασμό του Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα στο Ροδοχώρι

Λίγες ημέρες έχουν απομείνει για το Πάσχα και τον Πανηγυρικό εορτασμό του Αγ. Γεωργίου Περιστερεώτα στο Ροδοχώρι, όπου αναμένεται πολύ κόσμος να επισκεφθεί το χωριό...

Έτσι όλοι οι φορείς του χωριού για τέταρτη συνεχή χρονιά έκαναν κάλεσμα στους κατοίκους του χωριού για εθελοντές όπου καθάρισαν το δρόμο από την είσοδο του χωριού έως το Γιαννακοχώρι. η συμμετοχή των εθελοντών ίσως να μην ήταν η αναμενώμενη αλλά η αποστολή εξετελέσθει.

Παιδιά από τον Πολιτιστικό σύλλογο, τον αθλητικό σύλλογο, μαζί με τον Πρόεδρο τις κοινότητας Ροδοχωρίου Αναστάσιο Μωυσίδη, τον Πρόεδρο του Δασικού συνεταιρισμού Παναγιώτη Κεκισίδη που για μια ακόμα χρονιά επιστράτευσε τον φορτωτή του(JCB) και άλλοι με χορτοκοπτικά μηχανήματα και αλυσοπρίονα, διάνυσαν μια απόσταση πέντε Χιλιομέτρων καθαρίζοντας το δρόμο, από το Ροδοχώρι μέχρι το Γιαννακοχώρι απ’ τα κλαδιά που έκλειναν την ορατότητα στις στροφές, αλλά και τα σκουπίδια που πετούσαν ασυνείδητοι περαστικοί.

Στο τέλος τις εργασίας στρώθηκε το τραπέζι απ’ τα κορίτσια στη γέφυρα που βρίσκεται έξω απ’ το χωριό θυμίζοντας το γνωστό Γαλατικό χωριό όπου μετά το τέλος της αποστολής το γλεντούσαν ανάβοντας φωτιά και διασκέδαζαν τρώγοντας και πίνοντας, την προσφορά σε ποτά έκαναν ο Παναγιώτης και η Χαρούλα από το Οινοποιείο Αργατία αλλά και ο Παντελής Σιδηρόπουλος.

Εμείς να συγχαρούμε όλους όσους συμμετείχαν στην καθαριότητα, και να γίνουν παράδειγμα σε όσους ασυνείδητους πετάνε σκουπίδια στους δρόμους, χωρίς να σέβονται το περιβάλλον και τους εαυτούς τους.

Πηγή: rodochoritis.blogspot.gr