2 Ιανουάριος 2020, 17:09 - Τελευταία Ενημέρωση: 2 Ιανουάριος 2020, 16:50

Τραγωδία στην Πεύκη: Η μητέρα είχε ψυχολογικά προβλήματα και το κοριτσάκι έπασχε από αυτισμό

  • Τραγωδία στην Πεύκη: Η μητέρα είχε ψυχολογικά προβλήματα και το κοριτσάκι έπασχε από αυτισμό
    Η είσοδος της πολυκατοικίας της οδού Κολοκοτρώνη στην Πεύκη (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Παντελής Σαΐτας)

Τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε φαίνεται ότι την οδήγησαν στη δολοφονία της 5χρονης κόρης της και στη συνέχεια να αυτοκτονήσει. Η 32χρονη μητέρα από την Πεύκη που σήμερα γύρω στις 11:40 έριξε το παιδί της από την ταράτσα του τρίτου ορόφου της πολυκατοικίας όπου διέμεναν, εργαζόταν ως νηπιαγωγός ενώ το κοριτσάκι είχε βαριάς μορφής αυτισμό.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας της μικρής που έφτασε στο σπίτι και όταν έμαθε τι συνέβη ξέσπασε. «Γιατί μου το έκανες αυτό; Γιατί μου το έκανες αυτό;» τον άκουσαν οι γείτονες να φωνάζει.

Αρχικά είχε γίνει γνωστό πως το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση, ωστόσο αυτήν την πληροφορία διέψευσε ο πεθερός της 32χρονης. «Εγώ δεν ήξερα τίποτα, γιατί ο γιος μου την Πρωτοχρονιά δούλευε. Τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν ότι στο σπίτι του έγινε ληστεία και μας πήρε τηλέφωνο και μου είπε να πάω να δω τι γίνεται. Έρχομαι εδώ και βλέπω τη νύφη μου στον δρόμο, ανάσκελα και το μωρό από κάτω – είχαν βάλει ένα σεντόνι. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Γιατί να πάρει και το παιδί μαζί της; Είχε προβλήματα υγείας η εγγονούλα μας, αλλά το αγαπούσαμε, το θέλαμε το παιδί. Γιατί; Δεν μπορώ να το πιστέψω», ανέφερε ο πατέρας του άνδρα της 32χρονης.

Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής.