29 Δεκέμβριος 2019, 19:44 - Τελευταία Ενημέρωση: 29 Δεκέμβριος 2019, 19:37

Πέτσας: Πιθανότατα τη Δευτέρα απόγευμα το κοινωνικό μέρισμα

  • Πέτσας: Πιθανότατα τη Δευτέρα απόγευμα το κοινωνικό μέρισμα
    (Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Γιάννης Κολεσίδης)

Την εκτίμηση ότι οι δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος θα δουν τα 700 ευρώ στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς πιθανότατα το απόγευμα της Δευτέρας, έκανε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό STAR Κεντρικής Ελλάδας ο Στέλιος Πέτσας. Όπως εξήγησε, πρόκειται για ένα τεχνικό ζήτημα που αφορά τις τράπεζες.

«Εφόσον μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας μπορέσουν να έχουν φορτώσει τα στοιχεία των δικαιούχων, θα πιστωθούν μέχρι το απόγευμα τα χρήματα στον λογαριασμό τους, και όσα δεν προλάβουν θα είναι [σ.σ. διαθέσιμα] την Τρίτη».

Σε κάθε περίπτωση, όπως είπε, «θα έχει τελειώσει η διαδικασία μέχρι τις 31 του μήνα».

Αναφερόμενος στο κυβερνητικό έργο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε πως όλες οι εξαγγελίες, και στο κομμάτι της οικονομίας και στο κομμάτι της ασφάλειας, έχουν γίνει πράξη. «Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να διαχυθεί ακόμη περισσότερο αυτό το καλό αποτέλεσμα στην κοινωνία μας, όχι μόνο στα χαμηλότερα εισοδηματικά στρώματα, αλλά και στη μεσαία τάξη, με μια μεγαλύτερη μέριμνα και για τους αγρότες μας, και για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Πιστεύω ότι αυτό θα μπορέσουμε να το δούμε μέσα στο πρώτο εξάμηνο της νέας χρονιά», κατέληξε.