21 Δεκέμβριος 2019, 14:00 - Τελευταία Ενημέρωση: 21 Δεκέμβριος 2019, 14:22

Καλαμάτα: Θέλει πίσω το παιδί της η 24χρονη που το πέταξε στα σκουπίδια

  • Καλαμάτα: Θέλει πίσω το παιδί της η 24χρονη που το πέταξε στα σκουπίδια
    (Φωτ.: messinialive.gr)

Λίγα 24ωρα αφού τύλιξε το μωρό της με μια κουβέρτα, το έβαλε σε χάρτινη σακούλα και το πέταξε στα σκουπίδια, η 24χρονη από την Καλαμάτα δήλωσε μέσω του δικηγόρου της ότι θέλει πίσω το παιδί της!

Η νεαρή μητέρα που σήμερα πέρασε την πόρτα του ανακριτή φέρεται να έχει μετανιώσει για την πράξη της και να θέλει να πάρει πίσω το μωρό.

«Έχει μετανιώσει για την πράξη της, κλαίει συνεχώς και θέλει πίσω το παιδί της. Πιστεύω ότι πάσχει από κάποιας μορφής κατάθλιψη και ίσως αυτό να την οδήγησε σε αυτό το οποίο έκανε και σίγουρα είναι καταδικαστέο. Ρωτάει συνεχώς για το μωρό της και μας ζητάει να του πάμε διάφορα πράγματα στο νοσοκομείο», δήλωσε στο protothema.gr ο συνήγορός της Κωνσταντίνος Κρόμπας.

Την ίδια ώρα πολλά είναι τα ζευγάρια που θα ήθελαν να υιοθετήσουν το νεογέννητο αγοράκι. Όπως είπε ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος πολλοί είναι και εκείνοι που θέλουν να βοηθήσουν με κάθε τρόπο το μωρό. Προς το παρόν το μωρό θα φιλοξενηθεί σε δομή προστασίας. Με έγγραφο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής-Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Αττικής «Μητέρα» εγκρίθηκε η εισαγωγή του βρέφους και την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η μεταφορά του.