20 Δεκέμβριος 2019, 10:34 - Τελευταία Ενημέρωση: 20 Δεκέμβριος 2019, 10:04

Για όλα έφταιγε ο κουραμπιές… (βίντεο)

  • Για όλα έφταιγε ο κουραμπιές… (βίντεο)
    (Φωτ.: pixabay.com / free-photos)

Απίστευτη αναστάτωση και θυμό προκάλεσε την Τετάρτη στους επιβάτες πτήσης της αεροπορικής εταιρείας Pegasus που πετούσε από την Κωνσταντινούπολη στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου στα Κατεχόμενα γυναίκα η οποία άρχισε να φωνάζει ότι είναι μέλος της οργάνωσης του Φετουλάχ Γκιουλέν και έβαλε βόμβα στο αεροπλάνο.

Και γιατί το έκανε αυτό; Ίσως έφταιγε ο κουραμπιές που έφαγε πριν ανέβει στο αεροπλάνο!

Σύμφωνα με τα τουρκοκυπριακά ΜΜΕ, η Νιγκάρ Ντ. είχε επιβιβαστεί στην πτήση από το αεροδρόμιο Σαμπίκα Γκιουκχέν της Πόλης με προορισμό τα Κατεχόμενα, όπου ζει ο γιος της. Όταν το αεροσκάφος τροχοδρομούσε για την απογείωση η γυναίκα άρχισε να φωνάζει ότι είναι μέλος της οργάνωσης του Φετουλάχ Γκιουλέν και έβαλε βόμβα στο αεροπλάνο, και άναψε τσιγάρο. Πολλοί επιβάτες εκνευρίστηκαν, επενέβη ειδική ομάδα της τουρκικής Αστυνομίας που κλήθηκε από το προσωπικό της πτήσης και η Νιγκάρ συνελήφθη.

Η γυναίκα, που οδηγήθηκε στο 8ο Πταισματοδικείο, τέθηκε υπό κράτηση με την κατηγορία του αδικήματος της κατάληψης αεροπορικού μεταφορικού μέσου. Στην κατάθεσή της η Νιγκάρ είπε ότι όταν ήταν στο αεροδρόμιο ήθελε να προσευχηθεί στον ειδικό χώρο προσευχής που υπάρχει, αλλά εκεί μια γυναίκα της έκανε παρατήρηση γιατί φορούσε παντελόνι και την ανάγκασε να βάλει άλλα ρούχα. Όταν ανακοινώθηκε η πτήση, ανέφερε, συγχύστηκε και δεν πρόλαβε να βγάλει τα ρούχα. Πριν ανέβει στο αεροπλάνο έφαγε δε έναν κουραμπιέ. «Ο κουραμπιές μπορεί να είχε κάτι και να με πείραξε», πρόσθεσε.

Η γυναίκα είπε ότι δεν έχει ψυχολογικά προβλήματα, αλλά δεν θυμόταν το συμβάν μέσα στο αεροπλάνο.

«Ήμουν πιεσμένη, συγχυσμένη όταν ανέβηκα. Πήγα στη θέση μου κάθισα και έβαλα την ζώνη. Δεν ήμουν στα καλά μου. Όταν οι επιβάτες πίσω μου άρχισαν να με παρενοχλούν είπα ότι έχω βόμβα», φέρεται να δήλωσε η Νιγκάρ στην κατάθεσή της.

Προσοχή στους κουραμπιέδες, λοιπόν, μέρες που ’ναι...