15 Δεκέμβριος 2019, 23:12 - Τελευταία Ενημέρωση: 15 Δεκέμβριος 2019, 23:10

Νέα στοιχεία για τη φονική συμπλοκή στις Θεσπιές Βοιωτίας

  • Νέα στοιχεία για τη φονική συμπλοκή στις Θεσπιές Βοιωτίας

Όπλα, μάσκες, μαχαίρια, ασύρματο και άλλα αντικείμενα βρήκε και κατάσχεσε η Ελληνική Αστυνομία, στο πλαίσιο των ερευνών που διεξάγει μετά τη φονική συμπλοκή στις Θεσπιές Βοιωτίας.

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΕΛΑΣ, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, για την υπόθεση της ένοπλης συμπλοκής των επτά ατόμων, έκαναν χθες (14/12) το πρωί έρευνες σε οικίες, γραφεία ιδιωτικών επιχειρήσεων, ΙΧΦ αυτοκίνητο και αλσύλλιο, στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας Βοιωτίας. Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: κυνηγετικό όπλο με δύο φυσίγγια, αυτοσχέδιο λειόκαννο όπλο χειρός με έξι φυσίγγια, πιστόλι με δύο γεμιστήρες, ξίφος τύπου «ΚΑΤΑΝΑ» συνολικού μήκους 52 εκατοστών, μαχαίρι συνολικού μήκους 17 εκατοστών, δύο σουγιάδες, μία βολίδα, θήκη πυροβόλου όπλου, ένας ασύρματος, σπρέι πιπεριού, δύο μάσκες, 66 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων και 21 κάλυκες.

Όλα τα παραπάνω κατασχεθέντα θα αποσταλούν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή τους στην υπόθεση. Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.