10 Δεκέμβριος 2019, 20:10 - Τελευταία Ενημέρωση: 10 Δεκέμβριος 2019, 19:32

Χασισοφυτεία σε 600 τ.μ. στον Κουβαρά Αττικής εντόπισε το ΣΔΟΕ

  • Χασισοφυτεία σε 600 τ.μ. στον Κουβαρά Αττικής εντόπισε το ΣΔΟΕ
    (Φωτ. αρχείου: Ελληνική Αστυνομία)

Εξοπλισμό υδροπονικής καλλιέργειας υψηλού επαγγελματικού επιπέδου και 597 δενδρύλλια κάνναβης σε αρχικά στάδια ανάπτυξης βρήκαν οι αστυνομικοί σε βιομηχανική εγκατάσταση εγκατάσταση έκτασης 600 τ.μ. στη θέση Σπιθάριζα της περιοχής του Κουβαρά Αττικής.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθη ένας 37χρονος αλβανικής καταγωγής, ο οποίος μάλιστα προσπάθησε να διαφύγει.

Να σημειωθεί ότι ο 37χρονος είχε καταδικαστεί το 2010 για ληστείες σε πολυετή κάθειρξη, είχε αποφυλακιστεί και απελαθεί το 2016 και είχε επιστρέψει στην Ελλάδα παρανόμως. Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος μετά την απολογία του τον έκρινε προφυλακιστέο. Αναζητούνται αλλά δύο άτομα, ένας Αλβανός και ένας Έλληνας στο όνομα του οποίου είχε εκμισθωθεί ο χώρος.

Το πλήρως εξοπλισμένο και εν πλήρη λειτουργία εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας εμπλουτισμένης κάνναβης (skunk) «ξήλωσε» κλιμάκιο του Τμήματος Ελέγχου Κανόνων Διακίνησης, Αγοράς Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών της ΕΔ ΣΔΟΕ Αττικής, σε συνεργασία με υπαλλήλους του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών.