10 Δεκέμβριος 2019, 18:33 - Τελευταία Ενημέρωση: 10 Δεκέμβριος 2019, 18:18

Αμπελόκηποι: Δικογραφία κατά 53χρονου για ξυλοδαρμό 11χρονου από τις Φιλιππίνες

  • Νεκρός 47χρονος στη Βουλιαγμένη – Συνελήφθη γόνος επιχειρηματικής οικογένειας
    (Φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Φώτης Πλέγας)

Δικογραφία για πρόκληση απλών σωματικών βλαβών σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Αμπελοκήπων σε βάρος 53χρονου πατέρα μαθήτριας του Δημοτικού, ο οποίος χτύπησε 11χρονο μαθητή από τις Φιλιππίνες, επειδή μάλωσε με την κόρη του.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή έξω από το Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων και το παιδάκι διακομίστηκε στο Παίδων για τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία, ο 53χρονος χτύπησε τον 11χρονο, γιατί μέσα στην τάξη έριξε ένα μπουκάλι με νερό, με αποτέλεσμα να βραχεί η κόρη του. Τα δύο παιδιά μάλωσαν και όταν σχόλασαν το κορίτσι το είπε στον πατέρα του, με αποτέλεσμα αυτός να δείρει το άλλο παιδί.

Επενέβησαν η διευθύντρια και οι δάσκαλοι, οι οποίοι μετέφεραν τον 11χρονο στο νοσοκομείο, μαζί με την μητέρα του που είχε πάει να το πάρει από το σχολείο. Η διευθύντρια και η μητέρα υπέβαλαν μήνυση στο Τμήμα Ασφάλειας Αμπελοκήπων, αλλά ο δράστης μετά την πράξη του εξαφανίστηκε για να αποφύγει το αυτόφωρο και δεν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς που τον αναζήτησαν, γι' αυτό σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Από το Τμήμα Ασφάλειας παραγγέλθηκε και η εξέταση του παιδιού από ιατροδικαστή.

  • Αναδημοσίευση από ΑΠΕ-ΜΠΕ / Κ.Τ.