10 Δεκέμβριος 2019, 12:38 - Τελευταία Ενημέρωση: 10 Δεκέμβριος 2019, 12:33

Φιλανθρωπικό ποντιακό δείπνο στην Καβάλα ενόψει των Χριστουγέννων

  • Φιλανθρωπικό ποντιακό δείπνο στην Καβάλα ενόψει των Χριστουγέννων
    (Φωτ.: Λέσχη Ποντίων Νομού Καβάλας)

Το φιλανθρωπικό της πρόσωπο δείχνει για μια ακόμη φορά η Λέσχη Ποντίων Νομού Καβάλας διοργανώνοντας δείπνο προσφοράς και ψυχαγωγίας ενόψει των Χριστουγέννων. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στις 21:00, στο οικογενειακό κέντρο «Πρώτο κατσίκι», με τη βοήθεια των εργαζομένων γνωστής αλυσίδας σουπερμάρκετ.

Όλα τα έσοδα της βραδιάς θα δοθούν για τη στήριξη του έργου του Σωματείου Φίλοι Παιδόπολης «Άγιος Γεώργιος Καβάλας», για παιδιά και νεαρούς ενήλικες.

Πρόκειται για ένα εθελοντικό κοινωνικό σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που ως βασικό σκοπό του έχει την άσκηση εθελοντικής κοινωνικής προσφοράς σε σχέση με παιδιά που ήδη είναι προστατευμένα από το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Καβάλας αλλά και σε σχέση με κάθε παιδί που ζει στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών και της ποιότητας ζωής τους, παρέχοντάς τους στήριξη προκειμένου να αποφύγουν το κοινωνικό στίγμα λόγω οικογενειακού περιβάλλοντος και συνθηκών.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν το χορευτικό και η χορωδία της Λέσχης Ποντίων καθώς και καλλιτέχνες της λαϊκής και ποντιακής σκηνής, στηρίζοντας τη δράση αφιλοκερδώς.

  • Τιμή εισόδου: 12€.