9 Δεκέμβριος 2019, 15:07 - Τελευταία Ενημέρωση: 9 Δεκέμβριος 2019, 14:58

Markopoulo Park: Εντυπωσιακά κέρδη για τους νικητές στο ΣΚΟΡ 6

  • Markopoulo Park: Εντυπωσιακά κέρδη για τους νικητές στο ΣΚΟΡ 6
    Δυνατές μάχες στο Markopoulo Park

Το τζακ ποτ της προηγούμενης εβδομάδας στο ΣΚΟΡ 6 απογείωσε το στοιχηματικό ενδιαφέρον την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 στο Markopoulo Park, με τους νικητές να μοιράζονται περισσότερα από 50.000 ευρώ. Συνολικά, στο ΣΚΟΡ 6 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε έξι συνεχόμενες ιπποδρομίες), βρέθηκαν πέντε νικητές –τρεις από το Μαρκόπουλο και δύο από τα Βριλήσσια– που κέρδισαν από 10.266,60 ευρώ.

Πολύ καλά ήταν τα κέρδη και στο ΣΚΟΡ 4 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε τέσσερις συνεχόμενες ιπποδρομίες) για έναν νικητή από την Ηλιούπολη, ο οποίος κέρδισε 5.061 ευρώ.

Ο ίππος ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ κατέκτησε το Τρόπαιο Πηλίου
Όσοι επισκέφτηκαν την Κυριακή το Markopoulo Park παρακολουθήσαν εννέα δυνατές κούρσες, με τη συμμετοχή κορυφαίων ίππων της Ελλάδας και απόλαυσαν πλούσιο θέαμα. Ξεχώρισε η 8η ιπποδρομία, στην οποία επικράτησε ο εξαετής ίππος ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ, ιδιοκτησίας Κοσμά Σκρεπετού και Γιάννη Ντατσόπουλου. Με αναβάτη τον Παναγιώτη Δημητσάνη και προπονήτρια την Ειρήνη Κεράτσα, κατέκτησε το Τρόπαιο Πηλίου.


Oι ιδιοκτήτες του ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ Γ. Ντατσόπουλος και Κ. Σκρεπετός (με τη σύζυγό του Μαίρη) και ο Racing Manager της Ιπποδρομίες ΑΕ) Κωνσταντίνος Λουκόπουλος

Νέα παιχνίδια και διασκέδαση για τα παιδιά στο Markopoulo Park
Το κυριακάτικο πρωινό στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις στους επισκέπτες. Τα παιδιά έκαναν βόλτες με πόνι, είδαν από κοντά τα αλπακά και έπαιξαν μαζί τους.

Στο Family Club διασκέδασαν με τα νέα παιχνίδια και έκαναν εντυπωσιακά face painting.