11 Απρίλιος 2014, 08:37 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:22

Δείτε πού συνεχίζονται οι βροχές και οι καταιγίδες σήμερα

  • Κύμα κακοκαιρίας με βροχές και καταιγίδες σαρώνει τη χώρα

Δείτε πού συνεχίζονται οι βροχές και οι καταιγίδες σήμερα

Bροχές και τοπικές καταιγίδες, αρχικά στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου και από το μεσημέρι σε αρκετές περιοχές της χώρας, καθώς και λίγα χιόνια στα βορειοδυτικά ορεινά, περιμένουμε την Παρασκευή 11 Απριλίου 2014. Στο Νότιο Αιγαίο αναμένονται παροδικές νεφώσεις, με μικρή πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών ή καταιγίδων από τις απογευματινές ώρες στις Κυκλάδες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 17 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 19 στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 14 βαθμούς στην Ήπειρο, από 8 έως 21 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 11 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και πρόσκαιρα τοπικά σχεδόν θυελλώδεις, αλλά στα νοτιότερα πελάγη θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί. Στο Κεντρικό και Βόρειο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο Νότιο Ιόνιο δυτικοί νοτιοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν παροδικές βροχές και καταιγίδες, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι, στρεφόμενοι το βράδυ σε δυτικούς με ίδιες εντάσεις.

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με λίγες πρόσκαιρες βροχές, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Πηγή: meteo.gr