3 Δεκέμβριος 2019, 21:47 - Τελευταία Ενημέρωση: 3 Δεκέμβριος 2019, 21:24

Αποπλάνηση 12χρονης στα Γρεβενά: Στη φυλακή ο 45χρονος και η μητέρα

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κοινωνία των Γρεβενών την υπόθεση αποπλάνησης ενός 12χρονου κοριτσιού από έναν 45χρονο, εν γνώσει της μητέρας της ανήλικης. Το απόγευμα της Τρίτης, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, οι δύο κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι για έξι μήνες– ο 45χρονος κατηγορείται για αποπλάνηση και ασέλγεια και η μητέρα για συνέργεια.

Σήμερα έξω από τα δικαστήρια των Γρεβενών συγκεντρώθηκαν αρκετοί πολίτες που αποδοκίμασαν τον 45χρονο και τη μητέρα που φυγαδεύτηκαν από τους αστυνομικούς.

«Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη. Γράφονται διάφορα, πολλά από αυτά είναι ψέματα», δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης, ο οποίος αρνήθηκε να μπει στην ουσία της υπόθεσης και να απαντήσει στο αν υπήρξε αποπλάνηση της 12χρονης. Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί αναφέρουν ότι ο άνδρας, που είναι διαζευγμένος και πατέρας δύο παιδιών, στο πλαίσιο της υπεράσπισης φέρεται να συμφώνησε στο να παντρευτεί την ανήλικη.

Η σύλληψή του, όπως και της μητέρας, έγινε την περασμένη εβδομάδα. Οι αστυνομικοί που έκαναν έφοδο στο σπίτι του στα περίχωρα των Γρεβενών, εκτός από τους κατηγορούμενους, βρήκαν μέσα και την ανήλικη.