28 Νοέμβριος 2019, 17:50 - Τελευταία Ενημέρωση: 19 Μάρτιος 2020, 13:11

Έρχεται ο ετήσιος χειμερινός χορός του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης

  • Έρχεται ο ετήσιος χειμερινός χορός του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης
    Από τον περσινό χορό του σωματείου (φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης)

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τον ετήσιο χειμερινό χορό του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στις 21:30, στην κάτω Φοιτητική Λέσχη του ΑΠΘ. Για όλα όσα θα δούμε στον φετινό χορό μίλησε στο pontos-news.gr ο πρόεδρος του σωματείου, Γιώργος Αβραμίδης.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα τιμηθεί για τη προσφορά της στον ποντιακό ελληνισμό η Άννα Θεοφυλάκτου.

«Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα υπάρξει πλούσια λαχειοφόρος αγορά με πληθώρα δώρων. Η λαχειοφόρος αγορά είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς αποτελεί μεγάλο μέρος των εσόδων του Συλλόγου, τα οποία του δίνουν τη δυνατότητα να πραγματοποιεί περισσότερες δράσεις, συνεχίζοντας το πλούσιο πολιτιστικό έργο του. Για ακόμη μια φορά θα πάρει... φωτιά η Λέσχη, αφού πάνω από 1.500 άτομα αναμένεται να κατακλύσουν την κάτω Φοιτητική Λέσχη ΑΠΘ και να γλεντήσουν μέχρι πρωίας στο μεγαλύτερο φοιτητικό event της πόλης» μας λέει ο Γιώργος Αβραμίδης.

Το αμείωτο κέφι εγγυώνται οι: Μιχάλης Καλιοντζίδης και Σεραφείμ Μαρμαρίδης (λύρα, τραγούδι), Βασίλης Τοπαλίδης και Στάθης Τσαϊρίδης (τραγούδι), Θανάσης Στυλίδης (λύρα), Χρήστος Αραματανίδης (αγγείο, γαβάλ'), Γιώργος Ιακωβίδης (κλαρίνο), Δημήτρης Μπαχ και Κλεάνθης Σιαμλίδης (νταούλι).

Ελένη Κάλλη

  • Τιμή εισόδου: 5€.
  • Τηλέφωνα κρατήσεων: 6955766056 (Άννα), 6908711428 (Ανθούλα), 2310213159 (σταθερό Συλλόγου).
  • Χορηγός επικοινωνίας: pontos-news.gr.
Εκδηλωσεις