21 Νοέμβριος 2019, 20:17 - Τελευταία Ενημέρωση: 21 Νοέμβριος 2019, 20:27

Κυκλοφοριακό κομφούζιο λόγω της καταιγίδας στην Αττική (βίντεο)

  • Συνεχίζεται η κακοκαιρία 2
    (Φωτ.: Intimenews / Γιάννης Λιάκος)

Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει η καταιγίδα που ξέσπασε σήμερα το απόγευμα στην Αττική και ενώ έχει μειωθεί η έντασή της ακόμα δεν έχει σταματήσει. Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί αρκετές κλήσεις για άντληση υδάτων από υπόγεια καθώς και κλήσεις για κοπή δέντρων. Στη λεωφόρο Κηφισίας, τον Κηφισό και την είσοδο της εθνικής οδού Αθηνών - Κορίνθου, στο ύψος του Σκαραμαγκά, παρατηρείται ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση έως τώρα, σύμφωνα με την ενημέρωση από την Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, λόγω της βροχόπτωσης.

Νωρίτερα είχε διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Κυριαζή, στην Κηφισιά, από τη συμβολή της με τη λεωφόρο Κηφισίας έως την οδό Αγίου Τρύφωνος, λόγω θραύσης αγωγού ύδρευσης.

Στο μεταξύ σε ισχύ παραμένει το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, από τις βραδινές ώρες τα ισχυρά φαινόμενα θα επεκταθούν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα. Στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα τα φαινόμενα θα συνεχιστούν έως και τις μεσημεριανές ώρες της Παρασκευής