21 Νοέμβριος 2019, 12:32 - Τελευταία Ενημέρωση: 21 Νοέμβριος 2019, 12:34

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού για τις επόμενες 24 ώρες

  • Βροχές σε όλη τη χώρα σήμερα – Πού αναμένονται καταιγίδες και χιόνια
    (Φωτ.: EPA / Filip Singer)

Για κατά διαστήματα ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται πρόσκαιρα από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους προειδοποιεί η ΕΜΥ με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού.

Σήμερα έντονα φαινόμενα αναμένονται στα ανατολικά τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας (περιοχή Χαλκιδικής), στην ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στο βόρειο Αιγαίο και μέχρι το βράδυ στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Από τις απογευματινές ώρες το κύμα κακοκαιρίας θα επηρεάσει την Πελοπόννησο, τη δυτική Κρήτη και μέχρι το βράδυ τις δυτικές Κυκλάδες, την ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) και τα νότια τμήματα της Εύβοιας. Τη νύχτα τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην ανατολική Κρήτη και τις ανατολικές Κυκλάδες, μέχρι το μεσημέρι στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και μέχρι αργά το απόγευμα στα ανατολικά τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας (περιοχή Χαλκιδικής), στην ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στα νησιά του βόρειου Αιγαίου και πιθανώς πρόσκαιρα στις Σποράδες.