20 Νοέμβριος 2019, 19:13 - Τελευταία Ενημέρωση: 20 Νοέμβριος 2019, 19:11

Συγκίνηση και θερμό χειροκρότημα στην πρεμιέρα της παράστασης «Ομμάτια δακρωμένα – Ένα γράμμα για την Τραπεζούντα» (βίντεο)

  • Στην Καλαμαριά το έργο «Ομμάτια δακρωμένα – Ένα γράμμα για την Τραπεζούντα»

Με θερμό χειροκρότημα και έκδηλη συγκίνηση πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της παράστασης Ομμάτια δακρωμένα – Ένα γράμμα για την Τραπεζούντα το βράδυ της Παρασκευής 15 Νοεμβρίου, στο θέατρο «Ράδιο Σίτυ».

Η παράσταση ζωντανέψει στιγμές από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου με τους θεατές να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Ήταν μια πραγματικά γενναιόδωρη σε όλα τα επίπεδα παράσταση, από ένα πολυπληθή έμπειρο και καταξιωμένο θίασο, με ζωντανή ορχήστρα επί σκηνής, κοστούμια και εντυπωσιακά σκηνικά που πλημμύρισε επιβλητικά όλο το χώρο του θεάτρου. Κατά τη διάρκειά της, καλλιτέχνες και κοινό μοιράστηκαν πανανθρώπινα μηνύματα ενώ παρουσιάστηκαν ιστορικά γεγονότα που πληγώνουν ακόμα τον ελληνισμό.

Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά)
Βερόνικα Αργέντζη, Τάκης Βαμβακίδης, Λευτέρης Δημηρόπουλος, Γεωργία Ζώη, Φιντέ Κιοκσάλ, Ορφέας Παπαδόπουλος, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Δημήτρης Πετρόπουλος και Νίκος Πολοζιάνης. Φιλική συμμετοχή: Χριστίνα Σαχινίδου (πρόεδρος ΠΟΠΣ).


(Βίντεο: OPEN TV)

Η παράσταση θα παίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00, Κυριακή στις 20:00, στο θέατρο «Ράδιο Σίτυ» (Παρασκευοπούλου 9 και Βασ. Όλγας, Θεσσαλονίκη), μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου.

  • Τιμές εισιτηρίων: VIP ζώνη: 28€, 25€, 20€. Β' Πλατεία: 18€, 12€ φοιτητικό, ανέργων και τρίτης ηλικίας.
  • Χορηγός επικοινωνίας της παράστασης είναι το pontos-news.gr.