20 Νοέμβριος 2019, 10:29 - Τελευταία Ενημέρωση: 20 Νοέμβριος 2019, 10:46

«Το κόκκινο ποτάμι»: Δείτε το 8ο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς (βίντεο)

  • «Το κόκκινο ποτάμι»: Δείτε το 8ο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς (βίντεο)
    (Φωτ.: facebook.com / kokkinopotamiopen)

Όλο και καλύτερη γίνεται η τηλεοπτική δραματική σειρά εποχής «Το κόκκινο ποτάμι» που βασίζεται στο βιβλίο του Χάρη Τσιρκινίδη και μεταφέρεται στο τηλεοπτικό δίκτυο Open TV από τον σκηνοθέτη Μανούσο Μανουσάκη.

Στο 8ο επεισόδιο βλέπουμε επιτέλους την Ιφιγένεια και τον Μίλτο να ζουν ελεύθεροι και ευτυχισμένοι τον έρωτά τους στο Παρίσι.

Το επεισόδιο
Η Ιφιγένεια, που διαισθάνεται τους κινδύνους στη σχέση της με τον Μίλτο, φτάνει στο Παρίσι για σπουδές. Το όνειρό της να γίνει αρχαιολόγος θα γίνει πραγματικότητα. Η θεία της, Ελένη, ζει εκεί και θα τη φιλοξενήσει. Με αφορμή τη δεξίωση του Γάλλου υπουργού Άμυνας, ο έρωτας Ιφιγένειας και Μίλτου αναζωπυρώνεται και καταλύει τους πειρασμούς που τους κυνηγούσαν ως τώρα. Ο Μίλτος με την Ιφιγένεια στην ευρωπαϊκή πρωτεύουσα ζουν επιτέλους ελεύθεροι και ευτυχισμένοι. Την ανέμελη ζωή τους απειλούν όμως τα σύννεφα του πολέμου που απλώνονται πάνω από τη Βαλκανική. Πίσω στην πατρίδα, στα παράλια του Πόντου, οι Τούρκοι συνεχίζουν να τρομοκρατούν τους Έλληνες. Κι αυτή τη φορά, έχουν βάλει στόχο την οικογένεια του Μίλτου.