18 Νοέμβριος 2019, 20:07 - Τελευταία Ενημέρωση: 18 Νοέμβριος 2019, 19:33

ΕΠΟΝΑ: Κάλεσμα για την 18η εθελοντική αιμοδοσία

  • Κορονοϊός: «Οι Ακρίτες του Πόντου» Ασπροπύργου στηρίζουν την αιμοδοσία του Δήμου
    (Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Ορέστης Παναγιώτου)

Η Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής (ΕΠΟΝΑ), σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ποντίων Αξέχαστες Πατρίδες, την Μουσικοχορευτική & Πνευματική Εστία «Ο Καύκασος» και την Ένωση Ποντίων Αιγάλεω, διοργανώνει την 18η κατά σειρά εθελοντική αιμοδοσία της, σε μια προσπάθεια που έγινε θεσμός. Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019, από τις 9:30 έως 14:30, στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Αιγάλεω «Γιάννης Ρίτσος» (Δημαρχείου 17 & Κουντουριώτου, Αιγάλεω). 

«Βασιζόμενοι στην ευαισθησία μας, ως Πόντιοι, για το αίμα των προγόνων μας που άδικα χύθηκε, σας καλούμε να ενισχύσετε αυτό το εγχείρημα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης της Ένωσης. Ιδιαίτερα αυτήν τη χρονιά-ορόσημο για τον Ποντιακό Ελληνισμό, αφού συμπληρώθηκαν 100 χρόνια από την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου», τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από την ΕΠΟΝΑ και υπογράφεται εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου από τον πρόεδρο Γιάννη Ραπτόπουλο και την γενική γραμματέα Δήμητρα Σκάλκου.

Επίσης, γίνεται γνωστό πως όσοι αδυνατούν να παρευρεθούν στην αιμοδοσία της ΕΠΟΝΑ και θελήσουν να προσφέρουν αίμα, μπορούν απευθυνόμενοι στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας», να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία όποτε οι ίδιοι ευκαιρήσουν, δίνοντας αίμα για την τράπεζα αίματος της ΕΠΟΝΑ (τηλέφωνα επικοινωνίας: Φάνης Κοντοχρήστος 6945 444327 και Γιάννης Ραπτόπουλος 6976 986848). Τέλος, το ΔΣ ευχαριστεί την JimDia graphics και τον Δημήτρης Διαμαντόγιαννη, για τη δημιουργία του γραφιστικού της αιμοδοσίας.